Netflix'in Türkiye'deki İlk Orijinal Dizisinin Kadrosuna İki Yeni İsim Dahil Oldu

42
8
4
3
2
Netflix'in Türkiye'de çekeceği ilk orijinal yapım olan The Protector, zaten güçlü olan kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak dizinin kadrosuna Burçin Terzioğlu ve Saygın Soysal eklendi.

Netflix’in Türkiye’deki ilk orijinal dizisi olacak The Protector’ün oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş gibi birbirinden önemli isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Burçin Terzioğlu ve Saygın Soysal da dahil oldu.

Burçin Terzioğlu tarafından hayat bulacak olan Rüya karakteri, sonsuz aşkı deneyimlemiş, özgür ve iradesi çok güçlü bir kadınken göz kamaştırıcı güzelliği ve gizemli havası ile etrafındakilerin başını döndürmektedir. Çevresindeki idare etme ve yönetme konusunda son derece başarılı olan Rüya, hayatı olduğu gibi kabul etmemektedir.

Saygın Soysal’ın canlandıracağı Mergen karakteri ise kendini tamamen amacına adamış bir adamdır. Görevini başarmaktan başka hiçbir arzusu olmayan Mergen, bu nedenle başta aşk olmak üzere tüm insani duyguları da karşısına almaktadır. Kelimeleri bir silah olarak kullanabilen Mergen’in ikna kabiliyeti de oldukça iyidir.

Kamera arkasında Can Evrenol, Umut Aral ve ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki’nin bulunduğu The Protector, kendisine verilen gizli bir görev nedeni ile İstanbul’u korumakla yükümlü olduğunu öğrenen ve tüm dünyası altüst olan Hakan karakterinin başından geçen maceraları anlatmaktadır.

Kaynak : https://www.filmloverss.com/netflixin-turkiyedeki-ilk-orijinal-dizisi-the-protectorun-oyuncu-kadrosuna-iki-yeni-isim-dahil-oldu/
42
8
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
42
8
4
3
2