Netflix Uygulaması, Kenar Çubuğu Güncellemesiyle Birçok Yeniliği Beraberine Getiriyor

20
2
1
0
0
Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan ve sayısız yapımlara imza atan Netflix, uygulama güncellemeleri ile birçok yeni özelliği bünyesine katacak.

Netflix’in getirdiği yeni arayüz, eksik kalan birçok özelliği tamamlayarak çok daha kullanışlı bir hale geldi. Şirketin İnovasyon Müdürü Stephen Garcia tarafından bir blog gönderisinde paylaşılan bilgilere göre Netflix’in oyun konsolları, TV kutuları, yerleşik akıllı TV uygulamaları ve benzer birçok özelliği bugün hizmete giriyor.

Yenilenen uygulama ile birlikte gelen en büyük ekleme soldaki kısayol çubuğunda yapıldı. İçerisinde Arama, TV Şovları (Diziler), Filmler, Kişisel Liste ve Yeni şeklinde çeşitli uygulamalar barındıran bu yeni kenar çubuğunda, yakın gelecekte vizyona girecek yapımlar ise gösterilmiyor. Yeni gelen bu uygulamaya baktığımız zaman YouTube TV’yi andırdığını rahatlıkla söyleyebiliyoruz.

Yeni gelen kenar çubuğunda kişilerin ruh hallerine göre izleyebilecekleri hızlı film veya dizi tavsiyeleri de bulunuyor. Arayüzde bulunan bazı videolar ise ön izleme olarak oynuyor ve içerik hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyor.

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılardan gelen tepkilere göre uygulama sürekli olarak geliştirilecek. Söz konusu olan bu yeni arayüz ve kenar çubuğu özellikleri önümüzdeki aylarda yapılacak olan güncellemelerin yalnızca bir parçası olarak ön planda. Yani kısa süre sonra daha fazla özellikler ile uygulamayı daha kullanışlı bir halde görebiliriz.

Kaynak : Kenar çubuğu, istediğiniz içeriğe ulaşmayı çok daha kolay hale getirir. Gösterileri ve filmleri bölmek iyi bir başlangıç. “Bizim araştırmamız bize, bir üyenin genel olarak ne izlemek istediklerini tam olarak bilmediklerini göstermelerine rağmen, hızlı bir
20
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
1
0
0