Ninja, Mixer’e Geçmesinden Sadece 5 Gün Sonra 1 Milyon Takipçi Kazandı

13
5
4
2
0
Ninja, Mixer’e Geçmesinden Sadece 5 Gün Sonra 1 Milyon Takipçi Kazandı
Ünlü Twitch yayıncısı Ninja, Microsoft’un canlı yayın platformu girişimi olan Mixer’e geçiş yapmasının ardından 5 gün gibi kısa bir sürede tam 1 milyon takipçi kazandı.

Microsoft, Twitch’teki en büyük yayıncı olan Tyler “Ninja” Blevins’i geçtiğimiz günlerde kendi canlı yayın platformu girişimi Mixer’e katmıştı. Ninja’nın bu hafta açıkladığına göre, platform değiştirmesinin üstünden sadece 5 gün geçmesine rağmen şu anda 1 milyon takipçiye ulaştı.

Ünlü yayıncı, 1 milyon takipçiye ulaşmasını şu tweet ile kutladı: “Bugün itibariyle Mixer üzerinde 1.000.000 takipçiye ulaştık. Hepinize bu muazzam destek için çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır bu kadar iyi hissetmemiştim.”

Asıl soru ise bu kullanıcıların ne kadar süre ile Mixer’de kalacağı. Microsoft, platformda Ninja’ya abone olmak isteyenlere 2 aylık abonelik hediye etti. İki ayın ardından servis için ücret aylık 5,99 dolar olarak belirleniyor. Kullanıcıların servisi kullanmaya devam edip etmeyeceği merak konusu.

Ünlü yayıncı, YouTube kanalında son 1 ay içerisinde 3 milyon abone daha kazanma konusunda emin adımlarla ilerliyor. Eğer başarabilirse bu konuda kendi rekorunu kıracak. Şu anda Ninja’nın aktif YouTube takipçi sayısı 22 milyon. Ninja’nın Twitch’ten ayrılmadan önceki takipçi sayısı ise 14.674.844 idi.

Kaynak : https://www.legitreviews.com/ninja-lands-1-million-mixer-subscribers-in-five-days_213562
13
5
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
4
2
0