Nintendo'nun Efsane Konsolu NES Alüminyum Kasada Geliyor!

0
0
0
0
0
Retro oyun pazarı giderek genişlerken eski konsolların yeniden üretimleri de sık sık gündeme geliyor. Nintendo'nun efsane konsolu çağa ayak uyduran alüminyum kasasıyla geliyor.

Retro oyun pazarı giderek büyüyor. 80’lerin ve 90’ların efsane oyun konsollarının “re-make” tasarımları son dönemde iyiden iyiye arttı. Klon ürünler Asya pazarında her daim bulunabilse de son dönemdeki ürünler arasında resmi cihazlar ya da üst sınıf kalitede klon cihazlar yer alıyor.

Nintendo’nun resmi olarak NES Classic’i satışa sunacağını duyurmasının ardından Analouge Interactive tamamen aluminyum kasa ile gelen modern bir NES’i satışa sunacağını duyurdu. Çağdaş bir görünüme sahip cihazın orijinal kartuş desteği de bulunacak. Nintendo’nun 30 oyun ön yüklü olarak satışa sunacağı NES Classic Edition’a bu alanda üstünlük sağlayan cihazın yanında 1 adet kablosuz kol da ücretsiz sunulacak.

2017 yılında satışa çıkması beklenen Aluminyum NES için ön sipariş alımına başlanmış durumda. HDMI çıkış üzerinden 1080p çözünürlük sunan cihazda klasik NES kontrolcülerinin kullanılabileceği 4 giriş bulunuyor. Cihazın ön sipariş fiyatı 449 dolar olarak belirlenmiş durumda.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0