Nokia'nın 37 Dolarlık Yeni Telefonuyla Tanışın: Nokia 216

1
0
0
0
0
Nokia'nın 37 Dolarlık Yeni Telefonuyla Tanışın: Nokia 216
Microsoft Lumia'nın YouTube hesabı, Nokia 216 adındaki telefona ait mini bir tanıtım videosu yayınladı.

Microsoft, sürpriz bir şekilde hala Nokia telefonlar üretmeye devam ediyor. Bu yılın başlarında FIH Mobile ve Foxconn Nokia telefonlarının satışı konusunda 350 milyon dolarlık anlaşma yapan Microsoft, buna rağmen yeni akıllı telefon modeli Nokia 216'ya ait bir tanıtım videosu yayınladı.

Tamamen giriş seviye özelliklerine sahip olan Nokia 216, 37 dolar etiket fiyatıyla ilk olarak önümüzdeki aydan itibaren Hindistan'da satışa sunulacak. Opera Mini tarayıcı kurulumuyla gelen telefon, Series 30 işletim sistemiyle birlikte çalışacak. Ön ve arka kısmında 0.3 MP'lik kamera modüllerinin bulunduğu Nokia 216'da  2.4 inç büyüklüğünde ve QVGA çözünürlüğünde ekran bulunacak. Hatta bir de 3.5mm'lik kulaklık girişinin olduğunu belirtelim. Microsoft'un açıklamasına göre cihaz, kullanıcılarına oldukça temiz bir müzik dinleme deneyimi sunacak.

Videodan gördüğümüz kadarıyla siyah, yeşil ve gri renk alternatiflerinin bulunduğu Nokia 216'nın hem ön hem de arka kamerasında flaş desteği yer alacak. Daha detaylı bilgiler edinmek için Microsoft'un yayınladığı mini tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0