Normal Televizyonları Akıllı Televizyonlara Dönüştürmenin En Basit ve Ucuz Yolu

48
24
12
4
2
Eğer akıllı televizyonların fiyatı sizlere de çok pahalı geliyorsa ve bir akıllı televizyona sahip olmanın ucuz yollarını arıyorsanız bu haberimiz tam size göre.

Roku Express adı verilen bir taşınabilir entegre cihaz, televizyonlarınıza çeşitli yeni özellikler katarak dilediğiniz yerden video akış özelliği elde etmenizi sağlıyor. Ülkemizde de çeşitli Android TV Box modelleri mevcut fakat çoğu yavaş çalışması ve yeteri kadar verimli olmaması nedeniyle paramızın boşa gitmesine ya da sinirlerimizin bozulmasına yol açıyor.

Roku ise bu konuda biraz daha iddialı ve biraz daha stabilize çalışan bir cihaz. Kutunun özellikleri ise aşağıdaki gibi.

  • Kolay ve Hızlı HD Akışı
  • 2.2W’dan Daha Az Enerji Tüketimi
  • 500.000’den Fazla Film ve TV Dizisi
  • Kullanışlı Kumanda ile Sezgisel Gezinme ve Kanal Arama Özelliği
  • iOS ve Android Uygulaması Sayesinde Telefondan Kontrol Edilebilme

Görüldüğü üzere Roku Express rakiplerine göre biraz daha farklı avantajlara sahip. Bilhassa akıllı telefon desteğinin olması, oda içerisinde kumanda aramak zorunda kalmayacağınız anlamına geliyor. Bunun yanı sıra cihazın Amazon üzerinden 30 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Ülkemizde ise N11 gibi online alışveriş siteleri üzerinden satın alınabilen ürünün fiyatı ise 300 TL civarında.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/13/roku-express-amazon-discount/
48
24
12
4
2
Emoji İle Tepki Ver
48
24
12
4
2