Note 7'den Fırsat Bulan Xiaomi, Mi Note 2’de Efsane Özelliklerin Yanında Çift Kamera ve İris Tarayıcı Kullanacak!

0
0
0
0
0
Xiaomi’nin yeni “dev”i Mi Note 2’de Note 7’de gördüğümüz ve beklediğimiz önemli özellikler ile donatılacağı ortaya çıktı.

Patlamalarıyla ortadan kaybolan Samsung’un son efsanesi Note 7, eğer başına bu sıkıntıları almasaydı gerçekten yılın hatta yüzyılın en iyi telefonu olabilecek kadar güzel olduğundan birçok defa bahsetmiştim.

Donanımı oldukça iyi, tasarım harika, üstüne üslük iris tarama gibi birçok teknolojiyi entegre edip SPen’i de mükemmel geliştirince gerçekten çok iyi bir telefon ortaya çıkmıştı. Ancak batarya konusu sorunu sebebiyle ortadan kayboldu. Tabii meydan teknik olarak Apple’a kaldı ve özellikle iPhone 7 Plus satışlarında artış yaşadı. Fakat ortaya çıkan bilgilere göre Note 7’den asıl ekmeği Xiaomi yiyecek gibi.

Sızdırılan Xiaomi Mi Note 2 tanıtım slayt görsellerine göre teknik özellikler bakımından şahane olacak olan Mi Note 7, aynı zamanda Note 7’nin önemli ve farklı özelliklerini barındıracak.

Şöyle ki; Qualcomm Snapdragon 821 çipset, Adreno 530 grafik işlem birimi, 6GB LPDDR4 RAM, 128GB depolama, 4.5G desteği, 3D Touch e destekli 2K (Quad HD) 5.7 inç 'çerçevesiz' ekran, USB Type C bağlantı, 23MP + 12MP çift arka ve 8MP ön kamera ile 4.100mAh batarya… Evet, şu anda büyük ihtimalle hayalinizdeki dört dörtlük telefon özelliklerini saymış olabilirim. Ki bu da Xiaomi Mi Note 2 olarak geliyor.

Ayrıca Note 7’nin en önemli detaylarından olan iris tarama özelliğine de sahip olacak olan Xiaomi Mi Note 2’nin tek eksiği SPen gibi bir kaleme sahip olmaması. Ki bu kadar efsanevi özellikler varken olmasa da olur.

Sonuç olarak yılın belki de yüzyılın en iyisi dediğimiz Note 7’ye Xiaomi enfes bir cevapla yıl sonuna gelmişken bombayı harbiden patlatmaya hazırlanıyor. Merakla hatta heyecanla bekliyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0