Önümüzdeki Ay Gmail'in Eski Sürümü Tamamen Kaldırılacak

20
4
3
3
3
Bildiğiniz üzere yakın zamanda Gmail’e yeni bir güncelleme geldi. Uzun bir süredir yenilikte bulunmayan uygulamanın, yeni sürümü ise oldukça sevildi.

Yakın bir zamanda güncellenen ve yeni işlevler eklenen Gmail uygulaması, adeta kullanıcıları kendisine aşık etti. Şunu kabul etmek gerekir ki uygulama önceden de sorunsuz olarak çalışıyordu ancak görünüm olarak bir miktar çağın gerisinde kalmıştı. Geçtiğimiz aylarda güncellenen ve deyim yerindeyse kabuğundan çıkan Gmail, anlaşılan o ki herkes tarafından çok sevildi.

Şu an için uygulama kullanıcılarına eski veya yeni sürüm arasında seçenek sunuyor. Yani bunu bir geçiş dönemi olarak düşünebiliriz. Henüz eski sürümle idare edip ama bir yandan da gözü yeni sürümde olanlar bir yana dursun birçok kişi çoktan eski sürümü unuttu bile. Öte yandan Gmail, muhtemelen Temmuz ayında eski sürümü tamamen kullanımdan kaldıracak.

Bu, eğer gelenekçi bir yapınız varsa size başlarda zor gelebilir, ancak yeni sürümün çok havalı ve bir o kadar da kullanışlı olduğunu kabul etmekte yarar var. Eğer sizler de hala eski sürümde takılı kalırsanız, yavaştan yeni sürüme alışmaya başlamanız yararınıza olacaktır.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/05/new-gmail-rolls-out-in-july/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#sa3qYf00siqf
20
4
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
20
4
3
3
3