Önümüzdeki Günlerde iPhone Fiyatları Düşecek!

62
21
8
8
3
Her telefonuyla olay yaratan, ancak fiyatları da bir o kadar uçuk olduğu için her bütçeye uymayan telefonlara sahip şirket Apple, bundan böyle daha makul fiyatlarla telefon çıkarmayı düşünüyor.

Kurulduğundan beri belli bir bütçenin altına düşmeyen dev Amerikalı şirket Apple, birtakım sızıntılara göre kullanıcılara daha cazip gelebilmek için fiyatları düşürmeyi planlıyor. Bu amaçla da önümüzdeki eylül ayından itibaren maliyetleri düşürmek için OLED ekran yerine LED tercih edecek şirket, hemen hemen her bütçeye hitap etmeyi hedefliyor.

Apple, elbette OLED ekranları kullanmaya devam edecek ancak bahsedilen panellere LCD paneli de eklenecek. Bilindiği üzere OLED ekrana sahip bir telefon 999 dolar yani yaklaşık 4600 TL'lik bir fiyata satılıyor. Şirketin yeni hedefiyse tıpkı 699 dolarlık maliyete sahip LED ekranlı iPhone 8 tipi cihazlar çıkarmak.

Sizin de bildiğiniz gibi OLED ekran, LCD ekrana nazaran daha ince tasarımla ve yüksek görüntü kalitesiyle birlikte geliyor. Ancak bu tip yüksek kalite üretimler, yüksek kalite bir Apple telefonun maliyetini zirveye taşıyor. Amerikalı üreticinin stratejisini gerçekten uygulayıp uygulamayacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/iphone-fiyatlari-dusmeye-basliyor-40870012
62
21
8
8
3
Emoji İle Tepki Ver
62
21
8
8
3