Parayı Zerre Umursamayan Samsung Mobile Başkanı: Sizlerden Özür Diliyoruz

2
0
0
0
0
Samsung Mobile Başkanı Dong-Jin Koh, dün gece basının karşısına geçerek müşterilerinden özür diledi ve güvenlerini tekrar kazanacaklarını söyledi.

Samsung Mobile Başkanı Dong-Jin Koh, dün gece basının karşısına geçerek hem Galaxy Note 7 kullanıcılarından hem de tüm dünyadan özür diledi. 

Galaxy Note 7'nin şirkette yarattığı ağır maddi hasarı düşünmeden konuşmasına başlayan -ki bu rakamın 17 milyar dolar olduğunu hatırlatalım- Koh, yaşanan maddi kayıpların telafi edilebileceğini fakat kendileri için en önemli konunun müşterilerinin sağlığı ve güvenliği olduğunu belirtti. Tüketiciler kadar kendisinin de yaşanan gelişmelerden dolayı hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Koh, tüketicilerden gönülden özür dilediğini ve kendilerine destek veren sadık müşterilerine de ayrıca teşekkürlerini iletti. Koh, tüketicilerinin güvenini tekrar kazanacaklarına dair basının önünde aşağıdaki gibi yemin etti.

Koh'un 'sadık müşteriler'den kastının ne olduğunu şuradaki haberimizde sizlere aktarmıştık. Bazı Galaxy Note 7 kullanıcıları, yaşanan patlamalara aldırış etmeden cihazlarını kullanmaya devam edeceklerini açıklamışlardı.

Bonus

Sayın Dong-Jin, Note 7 bizde patlamadı. Lütfen moralinizi bozmayın. Videosu hemen aşağıda. 

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0