PayPal, Venmo'nun Yeni Kartı İçin Visa Yerine MasterCard İle Anlaştı

7
2
0
0
0
PayPal, en çok tercih edilen uygulaması Venmo için yeni kartını duyurdu. Venmo'nun yeni kartı için MasterCard ile anlaşıldığı söylendi.

Venmo uygulaması bugün resmi olarak, MasterCard ile ortaklaşa yeni banka kartını tanıttı. PayPal'ın geçen yıl beta testleri yapılan kartın Visa damgası ile çıkacağını söylenirken, bugün MasterCard ile anlaşma yaptığını açıklaması herkesi şaşırttı.

Venmo'nun yeni kartları

         

                                              

Yeni kart, Venmo kullanıcılarının ABD'de MasterCard'ın kabul ettiği her yerde ödeme yapmasına izin verecek ve Venmo hesabının bakiyesinden para çekmek için ATM’de de bu kartı kullanılabilecekler. Venmo'nun sahibi olan PayPal, beta sürecinde kartın Visa ortaklığıyla çıkacağını söylerken şimdi karar değiştirerek MasterCard firmasıyla anlaştığını ve kullanıcıya verileceğini açıkladı. Bununla ilgili sorulara yanıt vermeyen PayPal,“her iki şirketin değerli ortaklıklar kurmaya devam ettiğini” söyledi.

Venmo'nun eski kartı

Ancak değişiklik nedeniyle mevcut beta müşterileri, Visa markalı Venmo kartlarını kullanmaya devam edemeyecek ancak bunun yerine, Bancorp Bank tarafından yayınlanan yeni Venmo MasterCard'a kaydolmaya davet edilecekler. Venmo, internet üzerinden güvenilir ve kolay bir şekilde para alışverişi yapmanıza olanak veriyor. Özellikle Amerika’da öğrenciler tarafından en çok tercih edilen kartlardan birisi.

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/06/25/venmo-officially-launches-its-own-mastercard-branded-debit-card/
7
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
0
0
0