Penguen Dergisi’nin Resmi ve Ücretsiz Mobil Uygulamaları Yayınlandı!

0
0
0
0
0
Ülkemiz mizahının yapı taşlarından biri olan Penguen’in tüm arşivini içeren ve ücretsiz olan mobil uygulama yayınlandı.

Lombak, Le Manyak gibi Türkiye’nin mizah dünyasının yapı taşlarından biri olan Penguen, nihayet mobil platforma resmen geldi. Penguen’in tüm karikatürlerini yüksek kalitede takip edebileceğiniz, paylaş özelliği ile de dilediğiniz platformda paylaşabileceksiniz. Aynı zamanda kendine özel bir koleksiyon kurarak en beğendiğin karikatürlere kolayca ulaşabilir, keşfet bölümünden ise Penguen dünyasının yeni karikatürleri ve yeni çizerlerini de görebileceksin.

Hatta “Ya bir karikatür vardı ya” diye düşünmeye bile gerek kalmadan arama özelliği ile istediğiniz karikatürü de bulabileceksiniz. Şu anda 14 yıllık bir çınar olan Penguen’in en seçmece, en güldüren ve en dolu karikatürlerine sahip olan resmi Penguen uygulaması ile mizahın iki efsanesi Erdil Yaşaroğlu ve Selçuk Erdem’in bu efsanevi dergisi artık cebinizde olacak.

Aşağıdaki bağlantılardan iOS ve Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamayı eğer bağlantıları görmüyorsanız Android için buradan, iOS için ise buradan giderek cihazınıza indirebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0