Playstation 4'e Xbox Game Pass Benzeri Bir Abonelik Sistemi Geliyor!

26
9
3
2
2
Konsol savaşları her yeni günde yeni bir haberle sürüyor. Bu kez gelen haber Sony'nin mevcut bir sistemini Game Pass benzeri bir sisteme evireceği yönünde.

Sony, Playstation Now isimli sisteminde devrimsel bir değişime gitmeye hazırlanıyor. Bu değişimle PS4 oyunları aylık belli bir ücret ödenerek sınırsız olarak indirilebilecek. Eğer ki Sony'nin Playstation Now sisteminden haberdar değilseniz, bu sistemle ilgili size bilgilendirmelerde bulunduğumuz aşağıdaki yazıya göz atabilrisiniz.

Gelecek olan sistem şu şekilde işleyecek: Stream ederek oynadığınız ve ülkemizdeki internet hızlarıyla çoğunlukla oynayamadığınız PS Now oyunlarına indirme seçeneği geliyor! Buna göre artık internetiniz illa belli bir sınırın üstünde download / upload oranına sahip olması gerekmeyecek.

Gelen güzel haberler bununla da sınırlı değil: Sony, PS Now üyeliğinizle başka hesaplarla oyun oynayabilmenize izin verecek. Böylece İngiltere PSN'i ile Türkiye hesabınızı beraber kullanabileceksiniz.

Aslında Sony böylece, rakibi Microsoft'un Game Pass sistemine kendi içinde yaptığı bir değişiklikle yanıt vermiş oluyor. Sistemin ilk etapta Eylül ayında hizmete girmesini ve sadece PS4 oyunlarını içermesini bekliyoruz. Muhtemelen konsolun son dönemlerine girilirken, Sony PS Now'un bütün oyunları indirilebilir olacaktır.

26
9
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
26
9
3
2
2