Pokémon GO Fest'te İkinci Büyük Ödülün Kilidi Açıldı

13
3
3
1
0
Pokémon GO Fest Global Research Challenge'da Pokemon Go eğitmenleri henüz kendilerine verilen sürenin yarısına gelinmişken ikinci büyük ödülün kilidini açmayı başardılar.

Üç ana bölgeden oluşan Pokémon GO Fest hafta sonlarının henüz ortasındayız. Ancak Pokémon GO eğitmenleri çoktan Niantic'in kendilerine sunduğu Global Research Challenge mücadelelerini tamamladılar ve büyük ödülleri elde ettiler.

Gelecek Cumartesi günü (21 Temmuz) tüm GYM’lerde üç saat boyunca Zapdos baskınları olacak. Ancak baskınların sonunda oyuncular ilk kez hırçın bir Zapdos’a sahip olma fırsatı yakalayacaklar. Eğitmenlerin ilk büyük ödülleri ise Articuno olmuştu.

Daha da önemlisi oyuncular, Ağustos ayında gerçekleşecek Japanese Safari Zone etkinliğinin ardından Lugia'nın Articuno ve Zapdos ile birlikte yarattığına inanınılan Moltres’e sahip olabilecekler. Moltres, ateş ve uçuş pokemonu olarak biliniyor.

Söz konusu büyük ödülün kilidini açmak için Amerika, Avrupa ve Afrika ve Orta Doğu’daki eğitmenler toplamda 5 milyon araştırma görevi gerçekleştirdiler. Ayrıca her bir oyuncu da kendi adına 100 bin araştırma görevi gerçekleştirdi.

Oyuncular tüm etkinlik görevlerini tamamladıklarında bir ‘Ultra Bonus’ ödülün sahibi olacaklar. Bu ödülün ne olacağı henüz bilinmiyor. En iyi senaryo, 4. jenerasyonun yayınlanması. En kötü senaryo ise Latios ve Latias gibi çok da istenmeyen karakterlerin ortaya çıkması.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2018/07/15/players-finish-pokemon-go-fests-global-research-challenge-unlocking-the-grand-prize/#279a0cdb68f8
13
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
3
1
0