Bir Adam, Pokemon GO'daki Tüm Pokemon'ları Yakalamayı Başardı!

3
1
0
0
0
Amerika Birleşik Devletleri, New York’ta yaşayan bir Pokemon tutkunu Pokemon GO’daki tüm Pokemonları yakalamayı başardı.

Daha bu saba işe geç kalmamak için atladığım taksicinin bile navigasyon niyetine Pokemon GO’yu oynadığını ve “Seni metroya bıraktıktan sonra durağa yavaş yavaş gideyim de birkaç Pokemon yakalarım” dediğini duyduktan sonra herkesin oynadığına ikna olduğum oyunda ilk rekor geldi.

Pokedex’te yer alan tüm 142 pokemonu yakalayan New Yorklu bir adam, yakalanabilecek tüm pokemonları yakalarken aynı zamanda toplamda 4269 adet pokemon sahibi olduğunu söylüyor.

 

 

Büyük ihtimalle yeme içme dışında sürekli pokemon avlamış olan manyak, özellikle meşhur Central Park’taki PokeStop’lardan fazlasıyla yarar gördüğünü belirtiyor.

Aslına bakacak olursanız oyunda toplamda 151 adet pokemon var. Fakat Pokedex’te yer almayan 9 pokemon ise bulunabilecek en nadirlerinden olduğu belirtilmiş. Yani dünyanın herhangi bir yerinde olabilecekken öyle herkesin de denk geleceği pokemonlar değil.

Hatta 3 tanesi sadece kıtalara bölünmüş olan pokemonlardan Avrupa’da Mr. Mime, Avustralya’da Kangaskhan ve Asya tarafında ise Farfetch’d bulunuyor.

Ayrıa Articuno, Ditto, Mew, Mewtwo, Moltres ve Zapdos da dünya geneline yayılan ama çok nadir pokemonlardan. Bakalım bu nadirleri de tamamen toplayan bir manyak çıkacak mı, merakla bekliyoruz.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0