Pokemon GO Rüzgarı Diniyor Mu: 1 Ayda Ne Kadar Oyuncu Kaybetti?

0
0
0
0
0
Asya pazarında çılgınca oynanmaya devam etse de gelen akamlar Pokemon Go'ya olan ilgide üşüş olduğunu gösteriyor.

Pokemon GO oyunu hızla kazandığı popülaritesini koruyabilecek mi? Asya pazarından gelen haberlere bakılırsa bu konuda hiç zorlanmayacak gibi duruyor çünkü insanlar hala kitleler halinde Pokomon avında. Birkaç gün önce yayınladığımız buradaki haberde yer alan videoları izleyince durumun böyle görünüyor ancak global pazarda Pokemon GO oyuncu kaybediyor.

Bloomberg’ün haberine göre Temmuz ayı sonlarında zirve yapan oyun bu tarihten sonra düzenli bir düşüş trendine girdi. Ağustos ayı ortası itibarıyla bu düşüş eğilimi devam ediyor. Aktif kullanıcı sayısının baz alındığı bu araştırmaya göre Pokemon GO oyunu Temmuz ayı ortasından Ağustos ayı ortasına kadar geçen 1 aylık sürede 15 milyonluk bir düşüş yaşadı.

Temmuz ayında 45 milyon aktif kullanıcı sayısını gören Pokemon GO’nun Ağustos ortasında ulaştığı rakam 30 milyonda kaldı. Veriler ciddi bir kullanıcı sayısının oyunu oynamaktan vazgeçtiği ya da ilgisinin azaldığını gösteriyor. Bakalım Niantic firması oyundaki aktif kullanıcı sayısını artırmaya yönelik yeni müdahalelerde bulunacak mı?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0