Popüler Arkadaşlık Uygulaması Tinder, Kullanıcıları Mest Edecek Yeni Bir Özelliği Test Ediyor

8
8
2
1
0
Son dönemlerin adından sıkça söz ettiren arkadaşlık uygulaması Tinder, şimdilerde yeni bir özelliği test ediyor. Sizi büyük bir yükten kurtaracak ‘Picks’ özelliği için önemli bir de ayrıntı mevcut.

Ülkemizde ve dünyada birçok kişinin severek kullandığı arkadaşlık uygulaması, şimdilerde yeni bir özelliği test ediyor. Ancak kullanıcılara yarar sağlayacağı düşünülen bu yeni özellik ile ilgili küçük bir detay mevcut. Şu anda İngiltere, Almanya, Brezilya, Fransa, Kanada, Türkiye, Meksika, İsveç ve Hollanda’da test edilen özellik sadece Tinder’ın Gold abonelerine açık.

Eğer sizlerde Tinder’da Gold abonesiyseniz, özelliği detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ekranın üst kısmında bulunan elmas butonuna basarak, sahip olduğunuz ‘picks’leri görebilirsiniz. Seçimler anlamına gelen özellik için Gold üye olmanız ise mecburi.

Her 24 saatte yenilenen picks özelliği, Tinder’ın Gold üyeliğe olan rağbeti artırma çalışması olarak göze çarpıyor. Bunun yanı sıra çeşitli avantajlar da sunacağı ifade edilen uygulama, Tinder’da fazla zaman harcamak istemeyenlerin, eşleşme hızını da artıracaktır.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/22/tinder-picks-testing-stop-endless-swiping/
8
8
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
8
2
1
0