Programlama Becerinizi Sıfırdan İleri Seviyeye Çıkaracak Python ile Programlama Kursu 400 TL yerine 25 TL oldu!

21
5
2
1
1
Programlama Becerinizi Sıfırdan İleri Seviyeye Çıkaracak Python ile Programlama Kursu 400 TL yerine 25 TL oldu!
Python 3 ile programlamanın temellerini daha iyi öğrenecek ve bu dilin felsefesinden faydalanarak Java ve C++ gibi dillere rahatlıkla hakim olacaksınız.

Python, diğer dillere nazaran sade ve açık bir dil olduğu için özellikle de hack dünyasının bir numaralı programlama dili olarak kabul ediliyor. Hatta UCLA, Stanford ve MIT gibi üniversiteler, artık programlamaya giriş dersinde ilk olarak Python öğretiyorlar. Dolayısıyla bu dil, güvenlik ve de hack dünyasına meraklı olan kişilerin en favori çözümleri arasında yer alıyor. Udemy, bu anlamda sizlere büyük bir sonbahar indirimi sağlıyor ve %94’lük bir indirim uygulayarak normalde 400 TL olan kurs ücretini 25 TL’ye sunuyor.

18 saatlik ve 150 ders içeriği ile şu anda Türkiye’de bulunan en kapsamlı Türkçe Python kursu olan eğitime dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden eğitim ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Kurs boyunca edinilen bilgilerin kalıcı olması için kodlama egzersizleri ve konuların hepsini kapsayan ödevler yapacak, öğrendiğiniz bilgilerle projeler geliştireceksiniz. Bitmesine bir günden kısa bir süre kalan bu kampanyadan faydalanmak için elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz.

Normalde 400 TL olan, ulaşılabilirlik konusunda çığır açan Udemy eğitimine, 25 TL avantajıyla ulaşmak için şuradaki bağlantımıza tıklayın.

21
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
5
2
1
1