Razer, THX Ses Teknolojileri Şirketini Satın Aldı!

3
0
0
0
0
PC aksesuarları noktasında zirvede olan Razer, şimdi de ses teknolojileri konusunda dev adım attı.

Mano’war, Kraken, Hammerhead, Tiamat, Blacksahark ve Leviathan gibi modelleri ile oyuncular için ses konusunda muhteşem kulaklık ve ses sistemleri sunan Razer, şimdi ise çok daha iddialı olarak geliyor.

Star Wars serisiyle kendini duyuran George Lucas’ın 1948 yılında kurduğu ve günümüzün en sağlam ses teknolojileri firmalarından biri olan THX’i resmen satın alan Razer, artık ses teknolojileri noktasında da piyasadaki rakiplerinden bir adım öne geçebilecek.

Konu ile alakalı Razer Kurucu Ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan satın almayla ilgili şu “Razer, eğlencenin her seviyesinde inovasyon vizyonuna sahip ki bu vizyon THX’in 30 yıl önceki başlangıcından beri desteklediği vizyondur. Bu satın alma, Razer’ın oyun sektöründeki liderliğini perçinleyecek ve markayı eğlence sektörünün daha geniş alanlarına taşıyacak; bir yandan da THX’in global bir güç merkezi olma yolunda bağımsız şekilde gelişmesini sağlayacak.” açıklamasını yaparken, THX CEO’su Ty Ahmad-Taylor’ın satın alma konusundaki yorumu ve gelecekle ilgili ise: “Odağımız her zaman için hangi mecrayı tercih ederse etsin herkesin yüksek kaliteli eğlenceyi deneyebilmesini garanti altına almak oldu. Razer’la birlikte bundan sonra işimizin temel hatlarını güçlendirmeye devam edebiliriz ve bir yandan da müşterilerimizin sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere mükemmel deneyimler sunabiliriz. THX bağımsız bir şirket olarak Razer’la çalışacak, fakat öncelikle, tüketicilere en iyi ürünleri sunmak adına sektördeki iş ortaklarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” açıklamasını yapıyor.

Buradan hareketle zaten oyun dünyasında apayrı bir yere sahip olan ve sunduğu ses deneyimleri ile de oldukça sevilen Razer, bundan sonra THX ile beraber çok daha sağlam ve emin adımlar ile karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Bakalım bu önemli satın alma ardından Razer tarafında ne gibi ses teknolojileri gelişmeleri olacak, merakla bekliyoruz.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0