Reddit'in Haberler Sekmesinin Beta Süreci iOS İçin Başladı

3
2
2
0
0
Reddit, daha önce alfa sürecine aldığı Haberler sekmesinin bugün betaya girdiğini duyurdu. Sadece iOS için yayınlanan betada, oldukça güzel dokunuşlar yapılmış.

Reddit, daha önce “Haberler” sekmesinin alfa sürecini yayınlamıştı. Bugün ise yeni sekmenin betaya girdiğini duyurdu. Şu an için yalnızca iOS içni yayınlanan beta sürecinde nelerle karşılaşacağımıza bir bakalım. Reddit ekibi, resmi bir yazıyla sitede kullanıcıların daha kolay ulaşabilmeleri için haberlere özel bir alan verdiklerini açıkladı. Ayrıca Haberler sekmesinin Reddit topluluğunun bir alt grubu tarafından hazırlanmış içerikleriyle birlikte takipçilerin karşısına çıkacağı söylendi.

Hangi içeriğin haber olarak nitelendirildiğini belirlemek için Reddit, en çok haber yapan alt dizileri belirledi ve daha sonra yayıncıların haberler üzerine odaklandığı yaklaşık 1000 domainin bir listesini çıkardı. Bu liste, topluluklara düzenli olarak tartışma konusu olan haberleri sunmada yardımcı oldu. Ayrıca haberler sekmesinde, topluluklar için ek gereksinimler yayınladı.

iOS uygulamasını açtığınızda Haberler bölümünü Home ve Popular sekmelerinin solunda bulacaksınız. Haberler sekmesini, en çok ilginizi çeken konuları veya alt konuları seçerek özelleştirebilirsiniz. İş, bilim, spor, oyun, eğlence, teknoloji haberleri ve daha fazla seçeneğin arasından seçim yapabileceğiniz çeşitli topluluklar da bulunuyor. İlgi alanlarınızı seçtikten sonra yayınları kategoriye göre otomatik olarak düzenler, böylece haberleri beğeninize göre filtreleyebilirsiniz.

Kaynak : https://beebom.com/reddit-news-section-app/
3
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
2
0
0