Samsung, Always On Display Özelliğine Sahip Cihazlar İçin Yeni Saat Tasarımlarını Yayınladı

52
11
6
3
2
Samsung’un Always On Display (Daima Açık Ekran) özelliği sayesinde, cihazlarımızın kilidini açmadan tarih ve saat gibi bazı pratik bilgileri görebiliyoruz. Bu ekranın zamanla sıkıcı gelmesini engellemek amacıyla yayınlanan yeni model paketi, kullanıcılarının ufak değişiklikler yapmasına izin veriyor.

Always On Display özelliğinin temel amacı aslında sadece tarih ve saati kullanıcısına uğraştırmadan göstermek değil, batarya ömründen de tasarruf etmek. Samsung’un bu tür cihazlar için yayınladığı ClockFace (Saat Yüzleri) paketi sayesinde, artık bu ekrana birbirinden farklı eğlenceli simgeler koyabiliyoruz. Şimdilik Play Store üzerinden kullanıma sunulmayan bu uygulamayı cihazınıza kurmak için APK şeklinde telefonunuza indirmeniz gerekiyor.

Yeni ClockFace paketi, esasında Güney Kore’de yayınlanan Good Lock 2018 içeriğinin bir parçası. Android Oreo 8.0 işletim sistemi ve Samsung Experience 9.0 arayüzüne sahip olan telefonlara da yüklenebilen yeni paket, daima açık ekran özellikli tüm cihazlarda kullanılabiliyor.

Eğer sizler de bu özelliklere sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız, APK dosyasını cihazınıza indirerek hemen ekran üzerinde değişik saat şekillerini test edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_releases_30_new_watch_faces_for_its_alwayson_display_feature-news-31918.php
52
11
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
52
11
6
3
2