Samsung, Biri Üç Kameralı Olmak Üzere 3 Farklı Galaxy S10 Tanıtacak

29
5
5
2
1
Yeni ortaya çıkan sızıntılara göre Samsung, Galaxy S10 ile birlikte yıllar sonra ilk kez üç farklı versiyonu aynı anda satışa sunacak. Bu versiyonlardan birinin üç arka kameraya sahip olması bekleniyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, odağını genel olarak Ağustos ayında tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 üzerine yoğunlaştırmış durumda. Yine de şirket, bir yandan Galaxy Note 9 için hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da Galaxy S serisinin 10. yıl telefonu olan Galaxy S10 için sunacağı yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Daha önce ortaya çıkan sızıntılardan Galaxy S10’un ‘Beyond’ kod adına sahip olacağını öğrenmiştik. Fakat ET News’ten gelen yeni bilgiler, Galaxy S10’un Beyond 0, Beyond 1 ve Beyond 2 olmak üzere üç farklı varyant’a sahip olacağını gösteriyor. Anlaşılan o ki Samsung, tıpkı Apple’ın Eylül ayında yapacağı gibi gelecek yıl aynı anda 3 amiral gemisi birden tanıtacak.

Uygun fiyatlı Galaxy S10 olarak tanımlanacak Beyond 0, alışık olduğumuz 5.8 inçlik Samsung Super AMOLED ekrana sahip olacak. Fakat diğer versiyonlardan farklı olarak bu modelde ekranlar kavisli olmayacak. Cihaz muhtemelen Galaxy S9’da gördüğümüz değişken diyafram teknolojisine sahip olacak fakat çift kamera kurulumuna sahip olması beklenmiyor.

Beyond 1 olarak adlandırılan standart Galaxy S10 versiyonu ise kavisli ekran tasarımını sürdürecek. Bu yıl Galaxy S9+ modelinde gördüğümüz çift kamera kurulumu, gelecek yıl küçük ekranlı model olan Galaxy S10’da da yer alacak. Cihaz, uygun fiyatlı versiyon ile aynı 5.8 inç boyutunda ekrana sahip olacak.

Galaxy S10+ olarak adlandırabileceğimiz premium versiyon ise en büyük farkı kamera noktasında gösterecek. 6.2 inç büyüklüğünde kavisli bir ekrana sahip olan bu model, tıpkı Huawei P20 Pro’da olduğu gibi üç arka kameraya sahip olacak. Samsung’un üç arka kamera ile kamera konusunda sektör liderliğini yeniden eline alması bekleniyor.

Galaxy S10 varyantları hakkında henüz bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Fakat üç kameralı Galaxy S10+’ın şu ana kadarki en pahalı Samsung akıllı telefon olması muhtemel. Uygun fiyatlı Galaxy S10 versiyonu ise muhtemelen standart versiyondan 100-150 dolar kadar daha ucuz olacaktır.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S10-camera-setup_id106044
29
5
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
5
5
2
1