Samsung Galaxy J6 Plus'ın Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

24
21
6
5
4
Samsung'un yeni orta seviye akıllı telefonu Galaxy J6 Plus'ın teknik özellikleri ortaya çıktı. Ayrıca Android Go'lu ilk Samsung akıllı telefon da FCC listelerinde göründü. İki cihazın da yakında tanıtılması bekleniyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Hindistan’da düzenlediği bir etkinlik ile Galaxy J6 modelini tüketicilerin beğenisine sunan Samsung, yeni sızıntılara göre bu cihazın daha gelişmiş bir versiyonunu piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Galaxy J6 Plus (ya da Galaxy J6+) olarak adlandırılacak cihaz Galaxy J6’nın aksine Exynos değil Snapdragon işlemciden güç alacak.

Bir XDA Developers üyesinin 'j6plte’ kod adı ile ortaya çıkardığı Galaxy J6 Plus, orta seviye bir akıllı telefon olacak ve Samsung’un ürün sıralamasında A serisinin altında yer alacak. Samsung J6-Plus LTE CIS SER model adına sahip olan cihaz Android Oreo ile kutudan çıkacak ve büyük bir bataryaya sahip olacak.

Qualcomm Snapdragon 450 işlemcisinden gücünü alan cihazda çift arka kamera, tek ön kamera bulunacak. 5.6 inç boyutunda 18.5:9 HD+ Super AMOLED bir ekrana sahip olan cihazda 4350mAh kapasiteli bir batarya yer alacak. Cihaz, Samsung Experience arayüzü ile Android Oreo işletim sistemi ile çalışacak.

Samsung’un Android Go işletim sistemi ile çalışacak ilk akıllı telefonu da Birleşik Devletler Federal İletişim Kurumu (FCC) onayını aldı. Cihazın özellikleri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. FCC listelerinde yalnızca SM-J260G, SM-J260G/DS, SM-J260Y ve SM-J260Y/DS model numaraları yer alıyor ancak cihazın FCC onayı almış olması yakında ortaya çıkacağını gösteriyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-j6-plus-india-launch-specifications-android-go-smartphone-us-fcc-certification-1882681
24
21
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
24
21
6
5
4