Samsung, Galaxy Note 7 Üretimini Durdurdu!

0
0
0
0
0
Samsung, Galaxy Note 7 Üretimini Durdurdu!
Güvenli ve sorunsuz olarak nitelendirilen Note 7 serisinin de birkaç yanma haberinin ardından Samsung, Note 7 üretimini durdurma kararı aldı.

Artık birçok haberde karşımıza çıkan Samsung’un yüz karası konumundaki Galaxy Note 7, ilk olarak batarya üreticisinin hatası ve Samsung’un da düzgün kontrol etmemesi sonucunda birkaç cihazda patlama olmuş, ardından güzel bir hamle ile tüm dünyada satılan Note 7’leri geri çağırmıştı.

Son günlerde tekrar dağıtımına başlanan ve Samsung’un iddiasına göre “güvenli ve sorunsuz” nam-ı diğer patlamayan Note 7 serisinden de 2-3 patlama ve yanma haberi gelince firma frene bastı.

Aldığı karar neticesinde Galaxy Note 7 serisinin üretimini durduran firma, artık marka adının daha fazla karalanmasına yer vermeyecek.

Aslına bakarsanız belki de bu yılın en iyi telefonu olan Note 7, yaşanan hatalar zinciri sebebiyle Samsung’un başına fena patlamış oldu. Özellikle Galaxy S8’de olası bir güven kaybına meyal vermeyip “bu da patlar mı?” sorularını sordurmamak isteyen Samsung, görünüşe göre S7 Edge modeline daha ağırlık verecek. Aynı zamanda bu kadar patlama ve sıkıntılı haberlerden sonra Note 7'nin satışları iyice düşüşe geçeceği için komple üretimi durdurulmuş olacak.

GÜNCELLEME: Samsung Türkiye, Samsung genel merkezinden gelen mesajı tarafımıza ileterek konu ile alakalı tek cümlelik bir açıklama yaptılar;

“Samsung Electronics olarak, kalite ve güvenlik standartlarını eksiksiz olarak sunma amacıyla Galaxy Note 7’nin üretim takviminde düzenlemeye gidiyoruz”  Buradan hareketle şu anda resmen Note 7 serisinin üretiminin durdurulduğunu söyleyebiliriz. Ancak gelen tek cümlelik bildiriye göre tekrar üretim yapılması da gündemde olduğunu görmekteyiz. Bakalım zaman neler gösterecek.

Peki, sizce Samsung’un Note 7 serisinin üretimini durdurma kararı doğru mu değil mi? Anketimize bekliyoruz.

Kaynak : http://www.cnbc.com/2016/10/09/samsung-has-temporarily-suspended-production-of-galaxy-note-7-report.html
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0