Samsung Galaxy Note 9, Tasarım Konusunda Büyük Farklar İçermeyecek

27
13
5
3
2
Samsung’un merakla beklenen phablet amiral gemisi modeli Note 9, gelen sızıntılara göre önceki modeli ile büyük benzerliklere sahip olmakla beraber, ekran kasa oranında da fazla farklar içermeyecek.

Yeni gelen sızıntılara göre Samsung, devrim niteliğinde yenilikler yapmadan evvel ince eleyip sık dokumakta kararlı. Hata payını en aza indirmek ve Note 7 faciasına benzer facialar yaşamak istemeyen şirket, Note 9 modelini Note 8 ve Galaxy S9 üzerinden inşa edecek. Cihazla ilgili gelen bilgilere göre, 2017 yılında olduğu gibi yeni Note modelinin parmak izi okuyucusunun arka kısımda kamera altında konumlandırılması düşünülüyor. Yani telefonun arka kapağının Galaxy S9 ve S9 Plus modeline çok benzer olması oldukça güçlü bir iddia.

Samsung’un mobil ürün tasarımlarında 2017 yılından bu yana çok fazla değişikliğe gitmemesinin elbette bazı önemli sebepleri var. Gelen son tasarımın halen daha oldukça beğeni toplaması, şirketin kenarları hafif kavisli ekranları bir konsept olarak belirlemesi ve cihazın premium bir görsele sahip olması en önemli etkenler arasında yer alıyor. Aslında Samsung’un görsel tasarımlardan ziyade teknik özelliklere yoğunlaşması, cihazlarına yerleştirecek yeni teknolojiler araması, birbiriyle daha çok uyumlu, daha stabilize çalışan, daha az güç tüketen çipler ve bunun gibi birçok etken, tüketicilerin eskisinden çok daha bilinçli olmasından kaynaklanıyor.

Samsung Galaxy Note 9’un çift arka kamera ile birlikte gelmesine hemen hemen kesin gözüyle bakılsa da Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinden farklı olarak değişken diyaframlara sahip gelişmiş lensler kullanması da bir ihtimal.  

Galaxy Note 9’un tanıtımına henüz bir aydan biraz daha fazla bir süre var ancak 9 Ağustos’ta New York’ta gerçekleşecek olan tanıtım etkinliği ile birlikte tüm detaylar netlik kazanacak. İlk etapta bir ön sipariş sürecinin başlatılması ve telefonun Ağustos ayının sonlarında da raflardaki yerini alması bekleniyor. Note 9 modelinin yanı sıra merakla beklenen akıllı saat Gear S4 Smartwatch ve Galaxy Tab S4 cihazlarının tanıtım etkinliği Galaxy S10 ile aynı tarihe kaydırılabilir. Çünkü Samsung, her anlamda Note 9'a odaklanmış durumda.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/06/samsung-galaxy-note-9-very-similar-to-note-8-insider.html
27
13
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
27
13
5
3
2