Samsung Galaxy Note 9’un ‘Çıksa da Alsak’ Diyeceğiniz Muhteşem Konsepti

49
17
6
6
4
Samsung’un tablet ve telefon hibriti Note serisinin yeni üyesi için sayılı haftalar kalmışken bir tasarımcı, cihaz hakkında yapılan sızıntılara dayanarak muhteşem bir konsept hazırladı. Samsung, eğer bu tasarımla piyasaya çıkarsa, kendi sınıfındaki liderliğini perçinler.

Galaxy Note 9 hakkında bugüne kadar o kadar çok sızıntı yapıldı ki, artık cihazın neye benzeyeceği konusunda fikirler de netleşmeye başladı. Yine de konsept tasarımlar büyük heyecan uyandırmaya devam ediyorlar. 

Her yıl Samsung cihazlarının tanımına haftalar kala cihazların üç boyutlu tasarımlarını gözler önüne seren Concept Creator, Note 9 için harika bir çalışmaya imza attı.

Sızıntılardan hareketle oluşturulan Galaxy Note 9 tasarımı şu şekilde:

Bu kez arkadaki çift kamerayı yatay olarak konumlandıran Samsung, kullanıcılardan gelen parmak izi okuyucu şikayetlerine kulak vermiş gibi görünüyor. Zira sensör kameraların olduğu bölümden biraz uzağa ve tam ortaya yerleştirilmiş durumda. Bu sayede kullanıcılar, telefonlarının kilidini parmaklarıyla açarken kamera lensine iz bırakmayacaklar. 

Cihazın ön yüzünde ise Samsung’un 2017 yılından bu yana kullandığı Infinity Display var. Bu ekran her yeni modelde biraz daha genişleyerek, çerçevelerin azalmasını sağlıyor. Samsung’un bu işi yavaş yavaş yapmasının nedeni ise cihazların sağlamlığını korumak.

Yine de çizgileriyle Note 8’e çok yakın bir görünüm çizen Note 9, Samsung’un geleneksele uyma stratejisinin de bir parçası olacak gibi. Bu tercihinden dolayı sürekli eleştirilere maruz kalan firma, değişikliklerin o kadar da sık uygulanmaması konusunda ısrarcı. Dişli rakibi Apple, Eylül ayında tanıtacağı 3 yeni iPhone modelinde de iPhone X ile birlikte standart haline getirdiği tasarımı geçerli kılacak. 

Bakalım önümüzdeki günlerde Galaxy Note 9 hakkında hangi detaylara kavuşacağız. Eğer haberdar olmak istiyorsanız takipte kalın, biz her zamanki gibi burada olacağız.

Kaynak : https://www.technobuffalo.com/2018/07/12/galaxy-note-9-concept-video-leak/
49
17
6
6
4
Emoji İle Tepki Ver
49
17
6
6
4