Samsung Galaxy Note 9'un Herkesi Şaşırtacak Fiyatı Ortaya Çıktı

143
71
19
17
13
Samsung’un tanıtılmasına çok kısa bir süre kalan phaplet modeli Note 9, dünyadaki fiyat artışından müşterilerinin en az şekilde etkilenmesi için yeni cihazlarını uygun fiyattan satışa çıkarıyor. Darısı diğerlerin başına diyelim.

Samsung’un merakla beklenen phaplet amiral gemisi modeli Galaxy Note 9, 9 Ağustos’ta tanıtılacak. Satışına ise 24 Ağustos’ta başlanması beklenen cihazın farklı bölgelerde farklı model ve fiyatlarla raflardaki yerini alması bekleniyor. Yapılacak olan Unpacked etkinliği ile birlikte tüm detayları şekillenecek cihazın ilk günden bu yana birçok konuda sızıntısı gündeme gelmişti. Hatta cihaz geçtiğimiz günlerde, daha tanıtılmadan Samsung'un mobil operasyonlarından sorumlu olan CEO’su DJ Koh’un ellerinde görüntülenmişti.

Akıllı telefon piyasası hakkında son gelen havadislerin her ne kadar birçoğu Galaxy Note 9 içerse de ekonomik anlamda son zamanlarda maalesef pek iyi haberler alamıyoruz. Bunun üzerine son gelen akıllı teflon zamlarını da ekleyecek olursak, Note 9 gibi yeni cihazların fiyatları hakkında korkmamak elde değil. Ancak gelen son bilgilere bakılacak olursa, çokta korkulacak bir durum yok gibi.

Polonyalı bir kaynak olan Spider’s Web’e göre Note 9, önceki kardeş modeli olan Note 8 ile aynı fiyata sahip olacak fakat iki cihaz arasındaki donanım farkını hemen hatırlatalım. Dağıtıcı firmalardan elde edilen kaynaklara göre telefonun 6GB RAM ve 128GB depolama alanına ait sürümünün fiyatı Polonya’da 995 Euro’dan satışa çıkarılacak. Yine aynı kaynağa göre Polonya’daki renk seçenekleri ise Siyah, Mavi ve Pembe olarak ön plana çıkmış durumda.

Bize göre tamamıyla yenilenen Bluetooth destekli bir S Pen ve gelişmiş donanımlı Note 9 modelinin Note 8 ile aynı fiyatla satışa çıkması durumunda, oldukça iyi satış rakamı yakalayabilmesinin yanı sıra Note 8 modellerinde büyük fiyat düşüşü görülebilir. Diğer markalar bilinmez ama Samsung şu an için 1000 dolar fiyat etiketini fazla geçmek istemiyor gibi duruyor.

143
71
19
17
13
Emoji İle Tepki Ver
143
71
19
17
13