Samsung Galaxy Note 9'un Renk Seçenekleri, Konsept Tasarımlar ile Ortaya Çıktı!

13
4
2
1
1
AllAboutSamsung, ortaya çıkan sızıntılar ve söylentileri dikkati alarak yeni Samsung amiral gemisi Galaxy Note 9'un hangi renk seçeneklerine sahip olacağını gösteren konsept tasarımlar hazırladı.

Son günlerde Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’a ait sızıntı ve söylentilerde hatırı sayılır bir artış yaşanıyor. Cihaza ait teknik çizimler Galaxy Note 9’un nasıl bir tasarıma sahip olacağını ortaya çıkarırken, AllAboutSamsung tarafından paylaşılan yeni görüntüler cihazın hangi renk seçeneklerine sahip olacağını gözler önüne seriyor.

Öncelikle belirtmeliyiz ki bu görseller bir sızıntı değil, teknik çizimler ve söylentiler ışığında oluşturulmuş konsept tasarımlardır. Bu nedenle doğrudan böyle bir tasarıma ya da bu renk seçeneklerine sahip olacağını garanti edemeyiz. AllAboutSamsung’a göre Galaxy Note 9 siyah, mavi, kahverengi, lavanta moru ve gri olmak üzere 5 farklı renk ile gelecek.

Galaxy Note 9’un bataryası, Galaxy Note 8’e göre önemli miktarda büyüyerek 4000mAh kapasiteye ulaşacak. Samsung, bataryaya daha büyük bir alan açmak için kamera modülünü Galaxy S9’daki gibi dikey değil, bir önceki Note 8’de olduğu gibi yatay olarak konumlandırdı. Parmak izi tarayıcısı ise kullanıcı şikayetleri neticesinde kameranın altına yerleştirildi.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/06/galaxy-note-9-concept-appears-in-five-color-options.html
13
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
2
1
1