Samsung Galaxy S9 Yerine LG G7 ThinQ Almanız İçin 4 Geçerli Neden

84
46
10
9
3
Temel anlamda birbirine yakın özellikleri barındıran Koreli iki amiral gemisi arasındaki mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bu başlıkta sizlere, LG G7'yi rakibi Samsung Galaxy S9'dan daha verimli hale getiren 4 temel farkı konuşacağız.

Günümüzde  eğer bir Android telefon kullanıcısıysanız baktığınız her yerde yeni bir opsiyon ile karşılaşmanız mümkün. Bir zamanlar Samsung, android cihazların tartışmasız lideriyken şu sıralar işler oldukça değişti. Çin menşeli firmaların uygun fiyatlarla oldukça üstün cihazlar sağladığı sektörün trendleri gün geçtikçe değişiyor. Bugün ise sizlerle Güney Koreli  iki telefon arasında bir kıyaslamaya gideceğiz. Bir zamanların dev markası Samsung’un S9’una karşı LG G7’nin avantajlarını sizler için sıralayacağız.

LG G7, Ekran Boyutu Anlamında Çağa Daha Uygun

Modern akıllı telefon piyasasının en önemli faktörlerinden ekran boyutu devreye girdiğinde LG G7, 6.1 inçlik ekranı ile 5.8 inçlik Samsung Galaxy S9 ekranından çok daha tatmin edici bir tasarıma sahip. LG G7 ekran boyutu ile neredeyse Galaxy S9 Plus’ın ekran boyutunda.

Çentik Akıllı Telefonlar için Daha Verimli Hale Geldi

Bir dönem çokça tartışılan çentik tasarım, artık dönemin gerekliliklerinden biri haline geldi. i Phone X ile gündeme gelen bu tasarım, android bildirim çubuğuna olan uygunluğu ile android cihazlar için son derece işlevsel. LG G7 de çentikli tasarımı ile boy gösterirken aynı zamanda çentiği yok etme opsiyonu katıyor. Çentik kullanımı ve sağladığı opsiyon anlamında LG, Samsung’un önüne geçiyor.

LG G7 Daha Başarılı Bir Ses Kalitesine Sahip

LG G7, piyasadaki çoğu akıllı telefondan daha kaliteli bir ses kalitesi konfigürasyonuna sahip. Oldukça başarılı bir kulaklık amplifikatörüne sahip olan cihaz, Galaxy S9’dan daha başarılı bir müzik dinleme deneyimi sunuyor. Ek olarak Galaxy S9 üstünde bulunan standart aptX’e nazaran aptX HD standartı ile Kablosuz Bluetooth ses çıkışı anlamında da rakibinin önüne geçiyor.

LG G7’nin İkincil Kamerası Çok Daha Geniş Bir Alanı Fotoğraflayabiliyor

LG G7, geniş açılı ikincil kamerası ile diğer cihazlarda kolay kolay rastlayamayacağınız genişlikte fotoğraflar çekmenize olanak veriyor. LG, Ultra geniş açılı lensiyle balık gözü efektine yatkın bir performans sunsa da çekile fotoğrafların son derece başarılı olduğunu söylemek mümkün.

Yukarıda belirtilen 4 özellik dışında, Snapdragon 845 işlemci, kablosuz şarj ve su direnci gibi konularda kafa kafaya giden iki cihazın arasındaki rekabet tüm hızıyla sürse de LG G7'nin son derece dişli bir rakip olduğunu belirtmek gerekiyor.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/lg-g7-thinq-vs-samsung-galaxy-s9-2018-6
84
46
10
9
3
Emoji İle Tepki Ver
84
46
10
9
3