Samsung Hayranlarını Çileden Çıkaracak Galaxy Note 9 Ekran Paneli Ortaya Çıktı!

82
48
42
18
11
Ice Universe, Galaxy Note 9 ekran panelini paylaştı, ortalık karıştı. Görünüşe göre Samsung Galaxy Note 9 tasarımı, Galaxy Note 8'den çok da farklı olmayacak.

Akıllı telefon denince akla ilk olarak yüksek çözünürlüklü kameralar, birbirinden faydalı mobil uygulamalar ve yapay zeka yetenekleri geliyor olsa da tüketiciler için akıllı telefon seçerken en önemli kriterlerden biri tasarım olmaya devam ediyor.

Samsung, Galaxy S8 ile birlikte yüksek ekran gövde oranına ve ince çerçevelere sahip infinity display tasarım çizgisini tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Galaxy S8, tasarımı ile alkış toplamış olsa da Galaxy S9, tasarımda bir geliştirme sunmadığı için eleştirilmişti.

Aynı durum şimdi de Galaxy Note 9 için söz konusu. Ice Universe’ün yeni paylaştığı fotoğrafa göre Samsung, Galaxy Note 9’da Galaxy Note 8 tasarımını olduğu gibi devam ettirecek. Tek fark, ekranın altında bulunan çerçevenin bir miktar incelmiş olması.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi tasarım, tüketiciler için oldukça önemli bir konudur. Fakat Samsung, 2018 model iki amiral gemisini de 2017 model amiral gemileri ile aynı tasarımda tüketicilere sunuyor. Haliyle eleştirilerin de ardı arkası kesilmiyor.

Neyse ki Samsung, donanım konusunda tasarım kadar yerinde saymıyor. Galaxy Note 9, performansını kanıtlamış olan Exynos 9810 işlemcisinden güç alacak. 6GB RAM’i bulunan cihazın 512GB’a kadar dahili depolama seçeneği olacağı söyleniyor.

Galaxy Note 9, tıpkı Galaxy S9’da olduğu gibi değişken diyaframa sahip olacak. Bu sayede fotoğraf kalitesi ciddi şekilde artacak. Cihazın pili ise 4000mAh kapasitesiyle Galaxy Note serisisinin son yıllardaki en uzun kullanım ömrünü sunacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/19/galaxy-note-9-design-could-be-same-as-note-8-reveals-leaked-screen-panel-image/
82
48
42
18
11
Emoji İle Tepki Ver
82
48
42
18
11