Samsung, İki Cihazı Aynı Anda Şarj Edebilen Kablosuz Şarj Cihazı Çıkarıyor

13
2
2
1
1
Samsung, İki Cihazı Aynı Anda Şarj Edebilen Kablosuz Şarj Cihazı Çıkarıyor
Kablosuz şarj cihazlarının kullanımı her geçen gün artıyor ve şirketler de bu cihazlara yenilikler getirmeye başladı.

Kablosuz şarj teknolojisi aslında bir süredir kullanılıyor ancak yaygınlaşması biraz zaman aldı ve hala beklendiği kadar popüler değil. Bir yandan kulağa kullanışlı gelse de kullanıcıdan aynı tepkiyi alamaması bir yandan da hala 'alternatif ve ekstra' ürün olarak görülmesine bağlanabilecek bu 'yaygınlaşamama' durumu artık aşılmaya başlandı ve şirketler de bunu avantaja çevirmenin yollarını aramaya yöneldi.

Bu noktada Samsung da o şirketlerden biri. Son günlerde Galaxy Note 9 ile gündemde olan şirket, şimdi de yeni telefonu ve akıllı saati ile piyasaya süreceği kablosuz şarj cihazı ile konuşuluyor. Bu yeni şarj cihazının en dikkat çekici özelliği ise aynı anda Galaxy Note 9 ile Galaxy Watch akıllı saati şarj edebilecek olması. Tabii ki cihaz pek çok telefon modeli için de kullanılabilir olacak ve aynı anda iki telefonu da şarj edebilecek.

'Samsung Galaxy Note 9 ile birlikte Galaxy Watch'ı da şarj edebilecek yeni Samsung Wireless Charger Duo (EP-N6100)'

Cihaz henüz resmi olarak tanıtılmadı fakat Roland Quandt, sızıntı görsellerle cihazı paylaştı. Görüntülerde cihazın detayları görünüyor ve oldukça kullanışlı olacağa benziyor. Şarj cihazının yanında en çok merak edilen ürünlerden olan Galaxy Watch'a dair en güncel ve temel bilgiler ise iki farklı ekran boyu seçeneği ve 470 mAh gücünde olacağı söylenen bataryası. Aynı zamanda Galaxy Watch'ın, Apple Watch'a büyük bir rakip olması bekleniyor fakat Apple'ın bu konuda ne kadar iyi olduğunu düşünürsek Samsung'un işi hiç de kolay değil. 

Kaynak : https://www.slashgear.com/samsung-wireless-charger-duo-for-note-9-leaks-confirming-galaxy-watch-22538408/
13
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
1