Samsung'un Android Go'lu Bir Telefon Üzerinde Çalıştığı Doğrulandı

12
8
2
1
0
Google'ın 1GB veya daha düşük RAM'e sahip olan cihazlarda, daha akıcı bir Android deneyimi yaşatma projesi Android Go için Samsung yeni bir telefon üretecek.

Samsung'un Google'ın yeni ekosistemi Android Go platformu için yeni bir cihaz test ettiği iddia ediliyor. SamMobile'a göre, SM-J260G model numarasına sahip bir telefonun Avrupa, Latin Amerika ve Asya'da uluslararası olarak test edildiği belirtildi.

Habere göre bu Android Go telefonunun, Samsung'un Galaxy serisinde kullandığından çok daha farklı bir stratejiyi işaret eden basit bir Android deneyimi sunacağı belirtildi. Samsung, Galaxy S9 cep telefonlarında bulunan Bixby asistanı ve AR Emoji özellikleri de dahil olmak üzere, kendi telefon özelliklerini sık sık Android telefonlarına ekliyor.

Google'ın düşük fiyatlı cihazlarda da en iyi Android deneyimi sunmak için geliştirdiği proje kapsamında, birçok telefon üretildi ve kullanıcıların beğenisine sunuldu. Koreli teknoloji devi Samsung'un da Android Go ekosistemine dahil bir telefon üretmesi proje açısından olumlu karşılanacaktır.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/samsung-is-reportedly-testing-an-android-go-phone/
12
8
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
8
2
1
0