Samsung’un Kapaklı Android Telefonu Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
Hem kapaklı hem de dokunmatik ekrana sahip akıllı telefon Samsung Galaxy Folder 2, TENAA’da görüldü.

Bir dönemin efsanesi olan kapaklı telefonlar artık akıllı telefonların ortaya çıkışıyla mazi olsa da akıllı telefon pazarının lideri Samsung, kapaklı telefonları günümüz teknolojileriyle tekrardan hayata geçiriyor.

 

Şu sıralar üst seviye telefonu Galaxy Note 7’yi tanıtmaya hazırlanan şirketin giriş modellerinden de bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung’un yeni kapaklı Android telefonu Samsung Galaxy Folder 2, TENAA sertifikasyonunda görüldü.

 

<

 

Kapaklı yapısıyla klasik kapaklı telefonlarla hemen hemen aynı görünüme sahip olan Galaxy Folder 2’nin kapağını açtığınız zaman dokunmatik ekranı ve klasik tuş takımı sizi karşılıyor. Telefonu hem tuş takımıyla hem de dokunmatik ekranıyla basit bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz.

 

 

Galaxy Folder 2 Teknik Özellikleri Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 425 çipsetinden alan Galaxy Folder 2’nin 3.8 inçlik 480x800 çözünürlüklü bir ekranı bulunuyor. Cihazda 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanına yer veriliyor. Böylelikle giriş seviyesinde sürekli 1GB RAM ve 8GB depolama alanında ısrarcı olan Samsung, nihayet yapması gerektiği gibi bu inadından vazgeçiyor. Aynı zamanda cihazda microSD kart ve çift SIM kart desteği de mevcut.

 

 2000mAh kapasiteli bataryayla gelen cihaz giriş seviyesi için kabul edilebilir kamera özelliklerine sahip. Galaxy Folder 2, 5MP çözünürlüklü ön ve 8MP çözünürlüklü arka kamerayla tüketicilerin karşısına çıkıyor.

 

Galaxy Folder 2’nin tanıtım tarihi,  fiyatı ya da hangi ülkelerde satışa sunulacağına ilişkin bir bilgi henüz Samsung tarafından paylaşılmadı.

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0