Samsung’un Yepyeni Kapaklı Android Telefonu’nun Basın Görselleri Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
Samsung’un klasik telefon sevenlere özel ürettiği Galaxy Folder 2 telefonunun basın görselleri de internette paylaşıldı.

Şu anda geniş ekranlı, yüksek performanslı telefonlar moda iken bundan bir süre önce kapaklı telefonlar fazlasıyla seviliyordu. O zaman gençlerin de sevdiği bu kızaklı/kapaklı modeller, artık yerini dev ekranlara bırakınca günümüzde de özellikle orta yaş ve üzeri kullanıcılarda popüler olmaya başladı. Hala bu tarz telefonlara önem veren, yeni telefonlara alışamamış kesim için kapaklı telefon üretmeye devam eden Samsung, Folder adını verdiği bu modeli yeniliyor.

Yukarıda görebileceğiniz gibi şık bir telefon olacak olan Galaxy Folder 2, FCC’den onay alırken 2.000mAh bataryaya sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Ayrıca tahminlere göre 3.8 inç ekran, 1.4GHz’lik Qualcomm çipseti, 2GB RAM ve 8GB depolama alanına sahip olacak olan Samsung Galaxy Folder 2, 8MP arka ve 5MP ön kamera barındıracak.

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemini kullanacak cihaz, MicroSD kart desteği de sunacak. Beklentilere göre 250 Dolar gibi oldukça uygun fiyatla piyasaya çıkacak olan Folder 2, orta yaş olup klasik telefon arayan her kullanıcının dikkatini çekebilecek gibi duruyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0