3
2
1
1
0

Akıllı telefon teknolojisinin gelişmesiyle birlikte daha iyi bir mobil oyun deneyimi yaşamaya başladık. Eskiden bilgisayarlarımıza zar zor yüklediğimiz oyunlar bugün orta segment telefonlarımızla oldukça rahat bir şekilde oyananbiliyor.

Bu videomuzda da Çinliler tarafından geliştirilen ve mobil oyun deneyimini üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen ancak başarılı olmadığını düşündüğümüz "Su Tabancasından Mobil Oyun Konsolu"nu inceledik.

İnternette 195 TL'den satılan tabanca, akıllı telefonunuzla entegre oluyor ve bazı oyunları oynamanıza olanak sağlıyor. Kendi aplikasyonu üzerindeki oyunları oynatan tabanca ilk bakışta hoş bir deneyim sunuyor gibi olsa da oyunların kalitesizliği istediğiniz zevki almanıza engel oluyor. Telefona indirdiğiniz ekstra oyunlara bağlanan ancak onları oynamanıza olanak vermeyen konsol bir süre sonra gereksiz hale geliyor.

'Dan Dan' adı verilen artırılmış gerçeklik silahı akıllı telefona Bluetooth aracılığıyla bağlanıyor. İki adet kalem pilden güç alan 'Dan Dan' toplamda üç tuştan oluşuyor. Normal bir tetik tuşu olan cihaz, sürgülü mekanizmasıyla bomba atabiliyor ve üzerinde bulunan kırmızı bir tuşla da karakterin koşmasını sağlıyor. Oyunu oynamak için indirdiğiniz uygulama da arada bir donuyor.

 

3
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
1
0