Android ve iOS İçin Geliştirilmiş, Sağlam 3D Grafiklere Sahip Yarış Oyunu: SBK16 (ücretsiz)

0
0
0
0
0
Digital Sales’in 2014 yılından itibaren her yıl duyurduğu motosiklet yarış serisi oyunu SBK’nın 2016 versiyonu da indirmeye sunuldu.

Digital Sales, birkaç gün önce hem Android hem de iOS platformu için geliştirdiği 3D grafiklere sahip motosiklet yarış oyunu SBK 16’yı resmi olarak indirmeye sundu. Mobil oyun üretici şirket, 2014 yılından itibaren başladığı SBK serisini bu yıl da devam ettirmiş oldu.

200 HP’lik Aprilia, Kawasaki, Honda, Ducati, MV Agusta BMW ya da Yamaha gibi markalara ait motosikletler arasından seçim yaparak yarıştığınız oyuna başlamak için öncelikle Jonathan Rea ya da diğer gerçek SBK sürücülerinden herhangi birini seçerek ödül kilidini açıp becerinizi ölçebileceğiniz test sürüşü yapmalısınız.

Dinamik aydınlatma efektlerine ve son derece gerçekçi 3D grafiklere sahip oyunda, 10 farklı kontrol seçeneği bulunuyor. Şampiyona, Hızlı Yarış, Zamana Karşı ve Test Sürüşü olmak üzere toplam 4 oyun modunun bulunduğu SBK16’da, eski dünya şampiyonları Tom Sykes ve Sylvain Guintoli’nin de bulunduğu toplam 24 farklı sürücü arasından seçim yapma şansına sahipsiniz.

Oyun tamamen ücretsiz olmasına rağmen oyun içi satın alımlarla motosikletinizin özelliklerini arttırabilir, reklamları görmemek için de Premium üyeliğe başvurabilirsiniz. (mobilden girenler için Android - iOS)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0