Shadow of the Tomb Raider, Ateş ve Su Grafikleriyle Oyuncuları Adeta Büyüleyecek

26
4
1
1
0
Square Enix'in yapımcılığını yaptığı aksiyon ve macera oyunu olan Shadow of the Tomb Raider, çıkış tarihine aylar kala oyunun ateş ve su grafikleriyle ilgili bir tanıtım yayınladı.

Efsane seri Tomb Raider'ın 14 Eylül'de piyasaya çıkacak olan yeni oyunu Shadow of the Tomb Raider, iddialı bir şekilde gelecek gibi duruyor. Oyunun çıkmasına henüz aylar olmasına rağmen daha önce bazı teaserların yayınlandığını görmüştük. Bu sefer de oyunun ateş ve su grafikleriyle ilgili yeni ayrıntılar paylaşıldı.

Oyunun grafikerlerinden olan Martin Palko, oyun içerisinde alevin sıcaklığını ölçtüklerini ve buna dayalı bir renk ürettiklerini belirtti. Palko, açıklamasının devamında ana hedeflerinden birinin oyunun gerçekçi olması olduğunu ve oyunda çok fazla gerçek dünya ile ilgili fiziksel formülleri kullandıklarını aktardı.

Lara Croft'un maceralarına ortak olurken bu seride daha gerçekçi grafiklerle karşılaşacağımız konusunda bir ipucu olan bu video, oyunun ne kadar başarılı ateş grafiklerine sahip olacağını göstermekte. 14 Eylül tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak oyunun, şu anda Steam üzerinden ön satışı gerçekleştirilmekte. Siz de bu bağlantıyı kullanarak 209 TL karşılığında oyunu erkenden satın alabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/shadow-of-the-tomb-raider-teases-pretty-fire-and-water-effects/
26
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
4
1
1
0