34
10
8
8
7

Yine ilginç bir ürünle karşınızdayız. Bu sefer sizin için normalde ilginç ve özel yapım bilgisayar kasaları üreten Mad Catz'in ürettiği Android oyun konsolu, Mad Catz M.O.J.O. ile karşınızdayız. Android deneyimini evlerinizde konsol deneyimi ile birlikte yaşatmak için piyasaya sürülmüş konsol, aslında çıkalı baya olmasına rağmen piyasadaki konsol devleri karşısında pek de tutunamamış. 

Televizyona bağlayıp doğrudan çalıştırabileceğiniz konsol aslında her hangi bir Androidli cihaz gibi çalışıyor. Google Play Store'da kontrolcü desteği bulunan oyunları indirerek oynayabileceğiniz ürün Android 4.2.2 ile birlikte geldiği için fazla bir oyun barındırmıyor. Ayrıca 1000 lira civarında bir satış fiyatına sahip olduğu için aslında fiyat performans anlamında da biraz sınıfta kalıyor. 

1.8 ghz’lik Nvidia Tegra 4 işlemciyi kullanan cihazda 2 GB ram bulunuyor. Ayrıca dahili hafızası 16 gb ve bu hafızayı 128 gb’a kadar "micro SD" ile artırabiliyoruz. Arka tarafta HDMI ve ethernet çıkışlarının ynanında bir usb 2.0 bir tane de usb 3.0 çıkışı ve 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Teknik özellikler bakımından biraz günümüzden geride kalan cihazın ise daha detaylı incelemesini videoda bulabilirsiniz. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tip bir konsol fiyat olarak daha uygun olsa veya günümüzün teknolojisine uygun donanımları bulundursa alır mıydınız? 

34
10
8
8
7
Emoji İle Tepki Ver
34
10
8
8
7