Sinirli Müşteri Apple Store’daki Ürünleri Paramparça Etti!

1
0
0
0
0
Sinirli Müşteri Apple Store’daki Ürünleri Paramparça Etti!
Fransız bir adam, girdiği Apple Store’daki ürünlere elindeki çelik topla girişecek mağazaya binlerce dolar hasar verdi.

Fransa’daki bir Apple Store’da oldukça enteresan olaylar yaşandı. Sırtında çantası, gözünde gözlüğüyle sıradan bir vatandaş gibi Apple Store’a giren adam, elindeki çelik topla önüne gelen bütün Apple ürünlerini kırmaya başladı.

Alarm sesine aldırış etmeden önce iPhone’ların bulunduğu reyona giden adam, cihazların ekranlarına doğru çelik topla vurmaya başlıyor. Ardından kızgın bir şekilde, “Apple, Avrupa’da tüketicilerin haklarına tecavüz ediyor. Onlar benim haklarımı tazmin etmeyi reddetti. Onlara ‘paramı geri verin’ dedim fakat kabul etmediler. Peki şu an ne oluyor biliyor musunuz? Bu oluyor!” dedikten sonra son olarak hangi model olduğunu çıkaramadığım bir MacBook’a çelik topla vuruyor.

Mağazada çalışan hiç kimsenin müdahalede bulunmadığı adam, daha sonra gelen güvenlik güçleri tarafından olay yerinden uzaklaştırılıyor. Fransız medyası, adamın polis ekipleri tarafından tutuklandığını ve soruşturmanın hala devam ettiğini belirtiyor.

Hasarın ne boyutta olduğunu tahmin etmek biraz güç fakat üşenmeyip toplam 11 iPhone’a ve bir de MacBook’a vurduğunu saydım. Kaba bir hesapla 35 - 40 bin dolar civarında bir hasara neden olduğunu söyleyebilirim.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0