Son 10 Yılda En Çok Beğenilen 10 iOS Uygulaması

26
14
6
5
3
Uygulama analiz firması Sensor Tower, son 10 yılda en beğenilen iOS uygulamaları için bir çalışma yaptı. Çalışmada ilk 10'a giren uygulamaları sizler için derledik.

App Store'un 2 milyondan fazla uygulaması var ve hangilerinin gerçekten işimize yaradığını bulmak bazen zor olabiliyor. Bu yüzden Apple, yıldızlı derecelendirme sistemi ile kullanıcılara hangi uygulamaları seçmeleri gerektiği ile ilgili kolaylık sağladı. Apple'ın oyları ve incelemeleri, uygulamaların arama sonuçlarında nasıl görüneceğini etkiler ve indirme işleminden önce değerlendirmeyi görebilirsiniz. App Store'un ilk lansmanından bu yana geçen 10 yıl içinde hangi uygulamalar daha çok beğenildi ve tercih edildi biliyor musunuz? Uygulama analiz firması Sensor Tower, en yüksek puan alan iOS uygulamalarını bulmak için bir çalışma yaptı ve kendi özel veritabanını kullandı. Çalışma son 10 yılda Amerika Birleşik Devletleri'nde 4 veya 5 yıldızlı incelemelerin yüzdeleri üzerinden tamamlandı. Ayrıca bu incelemeye sadece 100.000'den fazla yorumu olan uygulamalar dahil edildi.

Son 10 yılda en beğenilen iOS uygulamaları:

10. Wattpad

Okuyucular ve yazarlar tarafından tercih edilen bir sosyal ağ olan Wattpad, ortalama 4.6 puana sahip.

wa

9. Spotify

Ücretsiz müzik dinleme platformu Spotify'ın App Store'da ortalama 4.8 puanı var. Uygulama ücretsiz olmasına rağmen tüm özellerinden en iyi şekilde yararlanmak için bir aboneliğe ihtiyacınız var.

8. Waze

Google'ın trafiği akıllıca önleyen ücretsiz diğer harita uygulaması olan Waze, App Store'da ortalama 4,8 puana sahip. 

7. Gasbuddy

Ücretsiz olarak yayınlanmış bir yakıt fiyat karşılaştırma uygulaması olan Gasbuddy, App Store'da ortalama 4.7 puana sahip. 

6. Groupon

Ücretsiz olarak kampanyaları ve fırsatları bulabileceğiniz uygulama, App Store'da ortalama 4.8 puana sahip.

5. Fandango

Sinema bileti satın almak için geliştirilmiş ücretsiz uygulama Fandango, App Store'da ortalama 4.8 puana sahip.

4. Domino's Pizza

Pizza siparişi verilebilen uygulamanın ortalama 4.8 puanı var.

3. MyFitnessPal

Under Armor'a ait uygulama, gıda alımlarında barkod okuma, egzersiz takibi ve beslenme içeriğinizin takibini sağlayabileceğiniz uygulama ortalama 4.7 puana sahip.

2. Bible

İncil okumak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş uygulamanın ortalama 4.9 puanı vardır ve ücretsizdir.

1. Relax Melodies: Sleep Sounds

App Store tarihinin en yüksek yıldızlı değerlendirme yüzdesine sahip uygulama, ortalama 4.8 puanı ile bir meditasyon uygulaması.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/apple-app-store-top-rated-apps-2018-7?utm_source=feedly&amp%3Butm_medium=referral
26
14
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
26
14
6
5
3