40
6
6
5
4

Dünyanın en sağlam araba markası olarak ün salan ve yaptıkları yeniliklerle bunu sürekli kanıtlayan Volvo’nun, 15 yıldır hiçbir ölümlü kazaya karışmayan XC90 modelini inceledik. Üzerinde bulunan sayısız sensörle, siz aracınızı sürerken her yeri kontrol etmeye çalışan XC90, bunu yaparken otomatik sürüş, otomatik fren gibi özelliklerle sahiplerinin fazla yorulmadan keyifli bir yolculuk çıkarmasını sağlıyor.

Hava yastığı gibi “son çare” sayılabilecek güvenlik önlemleri ile donatılmış araç, üzerinde bulunan yazılım ve özellikleri sayesinde, bu hava yastıklarına ihtiyaç duymadan sizi güvende tutmayı hedefliyor. Yine de en kötü senaryolarda bile, aracın içinde bulunan onlarca hava yastığı, sizi ve yakınlarınızı olası bir kazadan en hafif şekilde kurtarmayı hedefliyor.

Aracın güvenlik önlemleri ve yazılımsal iyileştirmeleri, neden 15 yıldır hiçbir ölümlü kazaya karışmadığını bizlere çok iyi gösteriyor. Fiyat konusunda dolar kurunun ve vergilerin de yüksekliğiyle bizleri üzse de, eğer 450-500 bin TL değerinde bir araba almaya niyetiniz varsa ve güvenliğinize önem veriyorsanız, “Dünyanın En Sağlam Arabası” olarak geçen Volvo XC90’a bir göz atabilirsiniz. Ayrıca, Volvo'nun neden bu kadar sağlam olduğunu açıkladığımız videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

40
6
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
40
6
6
5
4