Son 24 Saatte %4.898 Artışla Birilerini Fena Zengin Eden Kripto Para: Jiyo

29
7
6
4
2
Hindistanlı bir grup geliştiricinin hayata geçirdikleri kripto para projesi Jiyo, son 1 haftadır büyük kayıplar yaşayan kripto para piyasasında rekora koşuyor. Jiyo, 24 saatte %4.897,98 oranında değer kazandı.

Kripto paraya piyasası, 2018 yılının başından bu yana böylesine hızlı bir yükseliş görmedi. Bir grup Hintli geliştirici tarafından hayata geçirilen Jiyo, henüz hiçbir borsada listeye girmemesine, yani dolar ya da TL gibi karşılıklarla yatırım almamasına rağmen %4.897,98 değer kazandı. 

Jiyo, buradan ulaşabileceğiniz güzel bir tasarıma sahip internet sitesine göre, Bitcoin temelini kullanan yüzlerce kripto para biriminden birisi. Sitenin güzel gözükmesi sizi aldatmasın. Son aylarda benzer şekilde süslü anlatıma veya tanıtıma sahip pek çok kripto para projesi sahte çıktı. 

Jiyo’nun son 24 saat içindeki hareketlenmesi şu şekilde gerçekleşti:

12 Temmuz Perşembe (bugün) saat 13:00’dan sonra değerlenmeye başlayan Jiyo, saat 15.30 itibariyle 2.05 dolara ulaştı. Sabah saatlerindeki değeri ise yalnızca 0.03 dolar seviyelerindeydi. 

Genel anlamda bu tarz yükselişler, artık yatırımcıların gözünde olumlu etkiye sahip değiller. Her ne kadar amaç kısa sürede değer kazanan bir kripto paraya yatırım yapma eğiliminde olsa da olası bir dolandırıcılık vakasına karşı, resmi borsa şirketlerinin bu birimi listelemesini beklemekte fayda var. 

Jiyo şu anda sadece farklı kripto para birimleri aracılığıyla yatırım yapılabilen bir birim. Yani öncelikle Jiyo almak istiyorsanız bir borsadan listelenen Bitcoin ve Ethereum benzeri birimlerden satın almanız. Sonra da kripto paradan kripto paraya yatırım imkanı sunan Binance gibi platformlar aracılığıyla, elinizdeki Bitcoin ya da Ethereum’u Jiyo’ya çevirmeniz gerekiyor. 

Açıkçası şu an için Jiyo’nun geleceğine dair garanti sözler sarf etmek çok zor. Zira bu dünyada adına çok şey beklenen bir sürü kripto para birimi benzer yükselişler kaydettiler. Sonrasında yatırım alsalar bile yerlerine çakılıp kaldılar. Jiyo ise ilk olarak Ekim 2017'de ortaya çıktı ve bugün ilk keskin yükselişini kaydetti.

Jiyo hakkındaki detaylar netleştikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

29
7
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
29
7
6
4
2