Son Bir Yılın En Popüler Telefonlarının Tam Şarj Olma Süreleri (iPhone 7 Plus çok üzdü)

0
0
0
0
0
AnandTech, son bir yıldaki en popüler telefonların tam şarj sürelerini gösteren bir grafik yayınladı.

Akıllı telefonların batarya ömrü kadar ne kadar sürede şarj oldukları da kullanıcıların önem verdiği detaylardan bir tanesi. AnandTech, bu anlamda son bir yılın en popüler telefonlarının yer aldığı araştırmasının sonucunu yayınladı.

Sıralamanın en üst kısımlarında genel olarak Samsung’un ve Apple’ın ürünlerini görsek de ilk sırayı Meizu Pro 6 ile birlikte Galaxy S7 alıyor. Bu iki telefon, %0’dan %100’lük şarj seviyesine 1.5 saatte ulaşıyor. Bu iki cihazı birkaç dakika aralıklarla iPhone SE ve Galaxy Note 5 takip ediyor. 

Araştırmanın en dikkat çekici kısmı ise iPhone 7 Plus’ın 3 saate yakın bir zamanda tam şarja ulaşıyor olması. Bunda elbette iPhone 7’yle arasında neredeyse 1000mAh’lık batarya farkının olması büyük etken. Peki bu durum artık Apple’ın hızlı şarj teknolojisine giriş yapması gerektiğini göstermiyor mu? Bence fazlasıyla.

Sözü fazla uzatmadan sizi grafikle baş başa bırakayım. Eğer batarya ömrü kadar şarj dolum süresini de önemsiyorsanız, bu grafiğin sizin için güzel bir referans olacağını düşünüyorum.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0