Sony, IFA 2018 Etkinliğinde Xperia XZ3 Modelleriyle Piyasayı Sallamaya Geliyor

51
16
8
4
1
Sony'nin yeni tanıtılması beklenen iki yeni akıllı telefon modeli, teknik özellikleri bakımından adeta parmak ısırtıyor. Henüz tüm detayları belli değil ama işlemci ve RAM konusunda büyük bir adım atılacak gibi.

Yılın en önemli teknoloji etkinliklerinden birisi olan IFA, akıllı telefon üreticilerinin boy gösterdiği bir teknoloji arenası olma özelliğine sahip. Bu markalardan birisi olan Sony ise genellikle bu konferansta XZ serisine ait telefonları tanıtmasıyla biliniyor. Gelen bilgilere bakılacak olursa IFA 2018 içinde aynı şey söz konusu olacak. Yaklaşan etkinlik için davetiye göndermeye başlayan Sony, tüm meraklılarını 31 Ağustos’ta başlayıp 5 Eylül’de bitecek etkinliğe davet ediyor.

Sony’nin bu yıl Xperia XZ3 ve XZ3 Compact modellerini IFA konferansında tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şimdiye kadar bu tanıtım hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi fakat cihazın Geekbench testlerinde bazı özellikleri H8526 model numarasıyla birlikte ortaya çıktı bile.

Söz konusu sızıntılara bakılacak olursa yeni akıllı telefon modelinde Qualcomm’un Snapdragon 855 çipsetine yer verileceği görülüyor. Qualcomm’un en iyi ve en son sürüm yonga seti olarak bilinen bu sürümün yanı sıra cihazda 8GB RAM ön plana çıkmakta. Böylesi bir donanım hakkında şunu söylemek gerekir ki cihaz, piyasanın en güçlü akıllı telefonlarından birisi olabilir.

Yeni Sony amiral gemisi, tek çekirdekli testlerden 3033 puan alırken, çok çekirdekli testlerden ise 10992 puan almayı başarmış. Cihaz hakkında son olarak 5G gücüne sahip ilk akılı telefonlardan birisi olacağını belirtmeden de geçmeyelim.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/07/17/sony-confirms-new-product-launch-at-ifa-2018-likely-xperia-xz3-and-xz3-compact/
51
16
8
4
1
Emoji İle Tepki Ver
51
16
8
4
1