Sony’nin Yeni Amiral Gemisi Xperia XZ3, Dört Kamerayla Geliyor

27
13
4
3
2
Son yıllarda tercih ettiği stratejileriyle fazlasıyla eleştirilen Sony'nin önümüzdeki aylarda tanıtacağı amiral gemisi Xperia XZ3, dört kamera ile gelebilir. Bu yeni iddianın detaylarına değiniyoruz.

Sony, kafasını taşa defalarca vurmasına rağmen tüketici eğilimindeki genel gidişata bir türlü uyum sağlayamadı. Bu nedenle ciddi şekilde zarar eden firma, stratejisini yenileyeceğini açıklamasına rağmen kallavi denebilecek tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Sony’nin bu gidişatı, çok az sayıda kullanıcısının dikkatini çekebiliyor. 

Yaklaşık iki ay önce bir amiral gemisi piyasaya süren Japon devi, iki ay sonra bir amiral gemisi telefonla daha karşımıza çıkacak. Sony Xperia XZ3, IFA 2018 kapsamında Ağustos ayında bir gizem olmaktan çıkacak, belki de firmanın şu kötü günlerinde kaderini değiştirecek telefonu olacak.

Sony’nin bu cihazın arka ve ön yüzlerinde ikişer kameradan toplamda 4 kameraya sahip bir gövde tasarımı yaptığı söyleniyor. Son cihazlarıyla çift kameralı cihaz üreticileri arasında bulunan Sony, bir diğer iddialara göre aynı tasarım çizgisini sürdürmeye devam edecek. Bu nedenle şirketin zarar edeceğini şimdiden söylemek mümkün. Muhtemelen satış konusunda Apple, Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi devlerin zarif çizgilerine meydan okumayan tasarımlar başarısız olmaya devam edecekler.

Sony Xperia XZ3 için elimizdeki detaylar şimdilik bunlarla sınırlı. Son olarak cihazın 6GB RAM ve en az 64 GB depolama seçeneği ile karşımıza çıkmasını beklediğimizi de iletelim. Rekabette tasarım konusunda tutunamayan Sony’nin en büyük silahı yine Snapdragon 845 işlemcisi olacak. 

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-XZ3-four-cameras_id106513
27
13
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
27
13
4
3
2