Sony Xperia XZ3'e Ait Fotoğraflar İlk Kez Ortaya Çıktı! (Tasarım Faciasına Hazır Olun)

61
44
4
4
2
Sumahoinfo tarafından ortaya çıkarılan yeni Xperia XZ3 fotoğrafları, Sony'nin tasarım konusunda yine tüketicileri hayal kırıklığına uğratacağını gösteriyor.

Sony, her ne kadar dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olarak anılsa da, bu büyüklüğünü akıllı telefon piyasasında göstermek konusunda oldukça zorlanıyor. Bunun en büyük göstergesi ise şirketin akıllı telefon trendlerini sürekli olarak geriden takip ediyor olması.

Şirketin yeni nesil amiral gemisi olacak olan Xperia XZ3’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar, şirketin bazı konularda inadının kırıldığını gösteriyor. Fotoğraflara göre yeni Sony Xperia XZ3, şirketin çift arka kameraya sahip ilk amiral gemisi olacak. Fakat fotoğraflardan hemen emin olmamak gerekiyor.

Fotoğrafta yer alan cihaza baktığımızda, Xperia XZ2 ile neredeyse birebir aynı tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Fark, görseldeki cihazın çift kameraya sahip olması ve parmak izi tarayıcının aşağıya doğru kaydırılmış olması. Sahi, parmak izi tarayıcı, standart bir akıllı telefona göre biraz fazla aşağıda değil mi?

Sızıntılar, Sony’nin çift kameralı bir amiral gemisi tanıtmayı planladığını gösteriyor. Fakat çevrimiçi ortamda yayınlanan fotoğraflar, Sony’nin çift kamera teknolojisine geçerken büyük tasarım hataları yapabileceğini gösteriyor. Cihazın arkasında yer alan kamera ve parmak izi tarayıcısı fazla aşağıda ki bu durum cihazın kullanımını zorlaştıracaktır.

Daha da önemlisi fotoğraflarda yer alan tasarım, ekran görünmemesine rağmen Sony’nin kalın çerçeveli amiral gemisi tanıtmaya devam edeceği izlenimini uyandırıyor. Sony kanadından yakın zaman önce yapılan açıklama şirketin çerçevesiz telefonlar üzerinde çalıştığını, fakat bu konuda pek de aceleci olmadığını belirtiyordu.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/sony-xperia-xz3-leaked-photos-show-off-a-dual-lens-camera
61
44
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
61
44
4
4
2