Sosyal Medyada Terör Propagandası Yapan Kişileri Emniyet'e Şikayet Edin!

4
1
1
0
0
Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden terör propagandası yapan kişileri şikayet edilebileceği irtibat adreslerini paylaştı.

Geçtiğimiz akşam 20'ye yakın polisimizi ve 2 vatandaşımızı şehit verdiğimiz ve yüzlerce vatandaşımızın yaralı olduğu İstanbul, Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısı sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla terörü destekleyen, terör propagandası yapan kişileri ihbar edebileceğiniz irtibat adreslerini paylaştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada gerçek adı ve soyadı ile sosyal medya hesabı üzerinden terör propagandası yapan potansiyel teröristlerin tespit edilmesi konusunda vatandaşların ihbarlarının önemli olduğunu belirterek, ihbarda bulunan vatandaşların kimliğinin gizli tutulacağını da hatırlattı.

Terör sempatizmanlarını ihbar edin!

Eğer siz de sosyal medyada gezinirken terör örgütünü destekleyen, terör propagandası yapan ve terör sempatizmanı kişilere denk geldiyseniz bu kişileri [email protected], [email protected], [email protected] ve [email protected] adreslerini kullanrak Emniyet Genel Müdürlüğü'ne şikayet edebilirsiniz.

4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0