Steam'de 18 TL'ye Satılan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

53
9
6
6
6
Swords & Soldiers HD adlı oyun, devam oyununun birkaç aya çıkacak olmasının şerefine bugüne özel tamamen bedava hale geldi.

Normal fiyatı 18 tl olan bu 2D strateji oyununu mağaza sayfasından ücretsiz olarak edinebiliyorsunuz. Fırsat sadece önümüzdeki 24 saat için geçerli, yani oyunu yarın akşam saatlerine kadar kütüphanenize eklediğinizde, kampanya bittikten sonra bile hiçbir ücret ödemeden oynamaya devam edebileceksiniz.

Bu strateji oyununda Vikingler, Aztekler veya Çinliler gibi dünya tarihine damga vurmuş pek çok uygarlığı yönetebiliyor, ordularımızı düzenleyebiliyor ve düşman ordularla çarpışarak egemenlik alanımızı genişletmeye çalışıyoruz.

İşin en güzel yanıysa; Steam'deki değerlendirmeleri "Çok Olumlu" ortalamasına sahip bu oyunu indirmek için yapmanız gereken karmaşık işlemlerin, tıklamanız gereken linklerin olmaması. Tek yapmanız gereken teklif sona ermeden, oyunun Steam sayfasına giderek kütüphanenize eklemeniz.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Fırsat 21 Haziran'da akşam 7'ye doğru bitiyor, elinizi çabuk tutun!

Kaynak : https://steamcommunity.com/games/swordsandsoldiers/announcements/detail/1675784581832953351/
53
9
6
6
6
Emoji İle Tepki Ver
53
9
6
6
6