Fiyatı 57 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

248
91
35
16
15
Humble Bundle, Steam fiyatı 57 TL olan Seven: Enhanced Edition isimli bir oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptı. 9 Aralık'ta sona erecek kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulan oyun, etkileyici bir açık dünya RPG deneyimi sunuyor. Oyunda, bir hırsıza hayat veriyorsunuz.

Humble Bundle isimli oyun platformu, bugüne kadarki en iyi kampanyalarından bir tanesini resmen başlattı. Steam'de 57 TL karşılığında satın alabileceğiniz Seven: Enhanced Edition isimli oyun, çok kısa bir süre için ücretsiz hale geldi. Oyuncuların severek oynadıkları, eleştirmenlerin yüksek not verdiği bu oyuna, önümüzdeki 30 saat boyunca ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Seven: Enhanced Edition, Aralık 2017'de piyasaya sürülen bir açık dünya RPG oyunu olarak karşımıza çıktı. Etkileyici sayılabilecek grafiklere sahip olan oyun, oynanış açısından da kendine hayran bırakan bir deneyim sunuyor. İşte bu oyuna artık, Humble Bundle sayesinde ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. Ancak bu kampanyaya katılmak için Humble Bundle hesabının yanı sıra, GOG hesabınızın da olması gerekiyor. Zira oyun, GOG kütüphanenize ekleniyor.

Seven: Enhanced Edition'ın PC Gamer puanı, 100 üzerinden 81 

Seven: Enhanced Edition

Seven: Enhanced Edition'da Teriel isimli bir karaktere hayat veriyorsunuz. Hırsızlık konusunda ustalaşmış bir isim olan Teriel'in yolu, oldukça tehlikeli bir adaya düşüyor. Oyunun esas amacı da bu adada üstlenilen tüm görevleri yerine getirmek. Kendine has yapısıyla dikkat çeken oyun, görevleri ve genel deneyimiyle de pek çok oyuncuyu memnun edecek türden.

Humble Bundle'ın kısa süreliğine ücretsiz hale getirdiği Seven: Enhanced Edition, sistem gereksinimleri açısından pek de mütevazı değil. 8 GB kapasiteli bir RAM'e ihtiyaç duyan oyun, ikinci nesil Intel Core i7 işlemci ile 4 GB kapasiteli NVIDIA GeForce GTX 970 ya da benzeri bir ekran kartı istiyor. Oyunu bilgisayarınıza yükleyebilmek içinse 10 GB boş alana gerek var.

Seven: Enhanced Edition

Seven: Enhanced Edition'a ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • İlk olarak burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun Humble Bundle sayfasına erişin. Diğer her şeyden önce Humble Bundle hesabınıza giriş yapın ya da kendinize bir hesap oluşturun.
  • Önce 'Get the Game', sonra da 'Get it Now' yazan butona tıklayın. Gelen ekranda da gerekli onaylamaları yapın. Seven: Enhanced Edition'a ait kod, e-posta adresinize gönderilmiş olacak.
  • E-posta adresinize gönderilen içerikte 'Redeem Now'a tıklayın.
  • Açılan sayfanın altındaki "Redeem to GOG Account" ifadesine tıklayın. Seven: Enhanced Edition için GOG aktifleştirme bölümü karşınıza çıkacak.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada GOG hesabınıza giriş yapın.
  • Eğer istenirse bir onay verin. Eğer onaylandığına dair bir uyarı görürseniz, hiçbir şey yapmanız gerekmiyor
  • GOG'daki "Games" bölümüne ulaşın ve Seven: Enhanced Edition'ı indirin.
248
91
35
16
15
Emoji İle Tepki Ver
248
91
35
16
15