Steam'de 58 TL'ye Satılan Oyun, Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu!

88
11
4
3
2
Herhalde tarihimizin en parlak ücretsiz oyun günlerinden birini yaşıyoruz. Sizlerle paylaştığımız 2 ücretsiz oyun haberine bir yenisi daha eklendi: Quake Champions!

Şu sıralar, oyun dünyasının en bereketli günlerini yaşıyoruz. Nitekim her sene oyuncuların heves ve heyecanla beklediği E3 günleri halen sürüyor. Sony ve Microsoft gibi 'baba' firmalar konferanslarını tamamlamış olsalar da bu büyük fuar şerefine ücretsiz oyunlar akmaya devam ediyor.

Bu kez de bir FPS efsanesi olan Quake'in 2018 yılında çıkan ve online tabanlı oyunu Quake Champions ücretsiz oldu. Üstelik yapmanız gereken karmaşık işlemler, tıklamanız gereken linkler yok. Tek yapmanız gereken bu sınırlı süreli teklif sona ermeden, oyunun Steam sayfasına giderek kütüphanenize eklemeniz. Bundan sonra oyun paralı olduğunda dahi herhangi bir ücret ödemeden oyuna sahip olacaksınız.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak erişebilirsiniz. Ancak bunun süreli bir kampanya olduğunu unutmayın; 18 Haziran'a kadar Steam sayfasından oyunu kütüphanenize eklemeniz yeterli.

88
11
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
88
11
4
3
2